Статии

Бенките и съдбовните знаци

Медицинска магия

Не пропускайте нашите публикации като се

Около тях има много поличби и повечето тълкувания са еднакви в различни краища на света.

Светлите – представени за благополучие и успех.

Тъмните – неприятности. Според цвета – колкото повече – толкова повече щастие или нещастие.

Звездоонбразна – благоприятен знак.

Кръстообразна – доживотен “тежък кръст”.

На мястото на третото око – ясновидство; върху дясната част на челото – проницателен ум, на лявата – силни качества и слаб характер.

Върху ухото – слаба логика, безразсъдство; на шията – настойчивост, пресметливост и педантичност.

На носа – ярки способности, магнетизъм и блестящо бъдеще.

На лявата гърда – страстност и темпераментност. Голямо е значението на мястото, където се появяват. За жените добрата страна е лявата, дясната – за мъжете.

Бенките и съдбовните знаци
Бенките и съдбовните знаци

Папиломите

Те са бенки с краче, обикновено върху лицето, горната част на гърдите и шията. Смята се, че ако папиломите са подредени една до друга по хода на енергийния меридиан – има проблеми с органите под него. Например, пътечка от папиломи на шията говори за проблеми със стомаха.

Папиломите са заразни и лесно се предават при близък контакт. Капризни са, ако често докосвате и една от тях, тя се превръща в открит вирусен резервоар.

Често бенките, се наследяват от едниния родител от поколение в поколение. Тези знаци на съдбата продължават да влияят, дори ако се премахват.

Грозни бенки – възприемат се като дяволски знаци. Езотериката приема, че безобразните големи бенки са отпечатък на някаква трагедия с човек от рода или с вас в предишен живот. Като правило, те съхраняват информация за убийство, кръвосмешение, предателство. Петното на този грях ще се предаде като клеймо до момента, в който потомците не пречистят кармата си.

Подобни бенки може да носят и невинните жертви в предишен живот. Те изникват върху местата на старите рани, предизвикват болки и необясними страхове.

Понякога проблемът може да се реши чрез хипнотична регресия, когато в паметта изникват блокирани до този момент спомени. Регресията обикновено помага да се освободи поне от 80% от тежките спомени за всичко, което се е случило в миналото.

Вижте още и ⤵️
Пролетни грижи за красотата

Тагове
Close