Статии

Правилата на психоенергетичната хигиена

Как да се предпазите от зли очи и негативни влияния

Не пропускайте нашите публикации като се

Макар че се носят слухове за баснословни печалби от просия, човек трудно може да подмине протегната ръка.

Можете да подадете милостиня, ако това съответства на вашата вътрешна потребност. А и религията учи, че е по-добре да подадеш на неправедно просещия (в този случай грехът ще падне върху него), отколкото да откажеш подаяние на действително нуждаещия се. Уви, даването на милостиня понякога не е безопасен акт.

Със злобен, завистлив поглед могат да урочасат късмета ви или да използват дадената милостиня за енергично привързване. Така всеки път, когато ги срещнете, ще се чувствате задължени да давате повече. Някои владеят по няколко метода на черна магия, не се учудвайте, че просяците не са се обогатили с помощта на тези методи. Енергетиката на подобни “чародеи” бързо се изтощава, а и парите не се задържат при тях. Затова е добре все пак да спазвате правилата на психоенергетичната хигиена.

да подадеш на неправедно просещия
да подадеш на неправедно просещия

Винаги давайте милостиня само с дясната ръка. А за да не прехвърляте върху себе си нещастията от просяка, не бива да му давате парите в ръцете: оставете ги в шапката или кутията до него. Трябва да се помни, че пари не се дават в ръцете – дори в магазина. Давайки милостиня, обезателно шепнешком кажете: “Давам само парите, а своето оставям за себе си!”.

Ако нямате възможност да избегнете докосването на ръцете, по-добре е да се въздържите от пожертвуванието. Така трябва да постъпите и в случай, че сте абсолютно уверени, че просякът ще похарчи полученото за алкохол. По този начин рискувате да се привържете към егрегора (колективна енергетична същност, притежаваща собствена воля) на алкохолизма.

Вижте още и ⤵️
Магия за ежедневна употреба
Поверия срещу нечистата сила
Магически квадрат за енергийна защита

Тагове

Свързани статии

Close