Съновник Покрив

Тълкуване на покрив в Съновник. Какво означава да сънуваш покрив


ПОКРИВ - сънуваш ли покрива на къщата си, ще си поставяш неизпълними цели, ще се стремиш към невъзможното. Ако се качваш на покрива, предстоят ти успехи, но на твърде висока цена. Ако паднеш от покрив, чака те провал, а ако и се нараниш при това, ще претърпиш парична загуба или ще се разболееш. Ако къщата ти няма покрив, ще постъпиш глупаво или лекомислено. Ако покривът се срути или гори, очаквай нещастие у дома.


Покрив - на къща увеличаваш | ще се покажеш куражлия. - от слама | тежки времена ще преживееш. - падне от самосебе си | неочаквано произшествие. - стоиш над него | голяма чест и слава ще достигнеш. - и по него да ходят котки | неблагоприятен изход на едно висящо дело ще получиш. - с прозорци | приятен живот те чака.


Ако видите покрив в съня си, символизира бариерата между два вида състояние. Също така е изглед на начина, по който възприемате себе си.Ако сънувате че вие сте на покрива, е знак за безграничен успех.Ако сънувате че падате от покрив, означава че не сте стъпили здраво на земята и нямате подкрепа.Ако сънувате че покривът е протекъл, че някаква новина ще ви озари.Ако сънувате че покривът се срутва, означава че неочаквано ще ви застигне много лош късмет.Ако сънувате че строите или поправяте покрива, означава увеличение на богатството ви.


ПОКРИВ - Ако сънувате или се разхождате по покрив - без да изпитвате страх, ще имате парични и любовни успехи; ако го строите - ще проявите смелостта си; ако е от слама - ще преживеете тежки времена; ако паднете от него - премеждие; ако сте над него - ще имате власт над много хора; ако по него ходят животни - неблагополучие; ако е от дърво - ще ви измамят; ако сте под него - ще доживеете до голяма чест.


Ако сънуваш, е знак, че ще проявиш умствена стабилност.Ако е с прозорец, пред теб се очертават дни на приятен живот.Ако е от дърво, ще те измамят.Ако си над него, ще имаш власт над много хора.Ако се нуждае от поправка, ще трябва да проявиш спокойствие и уравновесеност, за да го поправиш, т.е. за да решиш проблема.Ако поправяш, те очаква сполука в любовта и брака.Ако се срути от само себе си, ще ти се случи неочаквано произшествие.Ако стоиш под него, ще постигнеш голяма чест и власт.Ако строиш, определено ще проявиш смелост в някаква ситуация.Ако увеличаваш покрив на къща, ще се покажеш куражлия в някаква ситуация.Ако се разхождаш без страх по него, е добър знак, защото ти предстоят парични и любовни успехи.Ако се разхождат котки по него, очаквай неблагоприятен изход от висящо дело.Ако е от слама, ще преживееш тежки времена.Ако тече, предсказва, естествено, семейни несгоди.Ако се хлъзгаш по стръмен покрив и независимо от отчаяните си усилия падаш с вик, е знак, че човекът, с когото си се свързал или с когото имаш намерение да свържеш живота си, може всеки момент да те зареже и да ти причини много мъка.


Ако сънувате или се разхождате по покрив — без да изпитвате страх, ще имате парични и любовни успехи; ако го строите — ще проявите смелостта си; ако е от слама — ще преживеете тежки времена; ако паднете от него — премеждие; ако сте над него — ще имате власт над много хора; ако по него ходят животни — неблагополучие; ако е от дърво — ще ви измамят; ако сте под него — ще доживеете до голяма чест


Вижте тълкувания в съновник


Потърсете значението на съня си в съновник:

Последно търсено в съновник


Според поверието сънуваното на този ден от месеца:

ще се сбъдне след 13-тина дни


Според поверието от Съновника, ако на този ден от седмицата сънуваш, че:

се миеш, къпеш или почистваш - чакат те ядове;
си болен, наранен с екземи или нещо подобно - ще срещнеш нов приятел
се радваш, смееш, играеш или веселиш - ще загубиш приятел
войска, война, спор, викове и препирни - очаквай гости
море, лодки, кораби, водопади, езера и всичко свързано с вода - очаква те печалба
пари, диаманти, злато, сребро и всякакви накити - очаквай гости
къщи, градове, покъщнина, села и др. - добри вести
животни - веселие и забава
целувки, ласки, прегръдки, деца - твоя любим щете разлюби
песни, музика, веселие, джумбуре някакво - очаквай лоши новини
си гол и дрипав - желанията ти не ще се сбъдна
телесни недъзи, загуба и ограбване - очаква те голям срам
си тъжен или плачеш - пази се да не паднеш от високо, прости се с мечтите си
са ти дошли гости или си срещнал приятели - съня ти е без значение
пирове, угощения и трапези - печалба от неочаквано място
починал, гроб, смърт - ще плачеш

Вижте какъв е дневния ви хороскоп за днес и утре:

ИЗБЕРИ ЗОДИЯ

Sending
Оценка
5 (16 гласа)
Back to top button
Close
Close

Блокиране на рекламите

Моля подкрепете ни като изключите блокирането на рекламите