Съновник Замък

Тълкуване на замък в Съновник. Какво означава да сънуваш замък


ЗАМЪК - ако видиш насън, ще намериш щастието си. Ако е порутен, занемарен или злокобен, ще разобличиш неверен приятел. Красив, старинен замък, потънал в зеленина, с приветливо отворени порти или приказно осветен е знак, че ще се впуснеш в необмислено приключение. Ако живееш в замък, ще имаш завистници.


Замък - | ще ти тръгне на добре. - живееш в него | наследство или богата женитба


ЗАМЪК - Ако е стар и мрачен, ще имате проблеми с полицията или с данъчните. А ако е пищен и осветен - ще ви поканят на парти, където ще срещнете интересни хора.


Той е важен символ, често срещан в сънищата и с многобройни значения. В детските мечтания нерядко фигурират замъци, принцеси в опасност, крепостни стени, достъпни само за героя... Замъкът съдържа цялата символика на Принца и Спящата красавица. За детето той олицетворява благородното действие, трудното начинание, копнежа по прекрасното, който не ни напуска във всекидневието. Когато замъкът се появи в съня в горния смисъл, той означава, че възрастният мечтае за изгубения рай, за останалото някъде в миналото величие, че неизпълнени желания и съжаления осейват изминатия от него път... Но е някои сънища сънуващият „се изкачва" към замъка. Среща много трудности, пътят е опасен. Случва се дракон (или заплашително куче) да пази входа. Или пък мостът над крепостния ров да е вдигнат... Изходът от ситуацията в съня ще покаже вътрешното състояние на сънуващия. Ето един сън на тази тема, явил се на четирийсет и две годишен мъж: - Изкачвах се към доста мрачен замък с множество кули. Камъните се сипеха под краката ми, но продължавах да вървя. Замъкът нямаше никакъв вход. Издигаше се самотен на върха на една скала. Щях да спасявам някого - стопанката? Жена в опасност? Не знам. Във всеки случай млада жена. Пред замъка стояха въоръжени мъже с рижи коси. Сражавахме се, после ме пуснаха да вляза. Озовах се в пълна тъмнина... Ясно е, че сънуващият е тръгнал към себе си. Към вътрешната си младост, може би към дълбоката си душа, към Анимата си... Но му е много трудно. Преди да постигне целта си, трябва да. се бори и да се озове сам в тъмнината на несъзнаваното си... Прекрасен сън! Замъкът може да има и друго значение в сънищата. Той е „пазачът" на селото или града. Издига се високо над останалите къщи, бди и се готви да защитава територията си. Не всеки желаещ може да влезе вътре - необходим е пропуск. Сънуван по този начин, замъкът означава, че сме на път да бъдем „посветени", че придобиваме вътрешно благородство, борбеност и душевна сила. И тъй като замъкът е „изолиран" от всекидневния ни свят, тъй като е разположен „по-високо", смята се, че притежава „тайнствена" й магическа сила. Така че в сънищата той може да означава и трансцендентност и духовност.


ЗАМЪК - ако сънуваш, значи ще ти тръгне надобре


ЗАМЪК - Ако сънувате замък - работите ви ще тръгнат на добре; ако е голям - ще имате късмет във вашата работа; ако живеете в него - наследство или богата женитба ви предстои; ако го владеете - ще проиграете дело; ако е разрушен - неприятно политическо събитие.


ЗАМЪК - Нещата в живота ти ще се подобрят.


Замък - , ако сънуващ-работите ти ще тръгнат на добре; - ако живееш в него-богата женитба или наследство; - ако влезеш в него-в най-близко бъдеще ще изпиташ неочаквано щастие; - ако е в пламъци-ще ти се случи нещо хубаво; - ако вратите на замъка са затворени-ще срещнеш някакви пречки, препятствия при осъществяване на някакъв замисъл.


Замък - Обиталището на Душата.


Ако сънуваш, делата ти ще се обърнат и ще тръгнат много по-добре.
Ако владееш, ще загубиш някакво дело.
Ако е голям, късметът ще съпътства работата ти.
Ако живееш в него, ще получиш наследство или ти предстои богата женитба.
Ако е разрушен, ще се забъркаш в неприятно политическо събитие.
Средновековен замък ако ти се присъни, с дебели стени, високи кули и хладни и влажни подземия, този сън ти предсказва, че мечтите ти няма да се сбъднат, или ще те налегне болест.


Да сънувате замък то това е отражение на Вашето възнаграждение, чест и ползата от придобивките Ви. Отредена Ви е позиция със сила, богатство и престиж.
Да сънувате, че живеете в замък, то това означава, че в живота се чувствате несигурни и искате да подсигурите живота си.


Обиталището на Душата.


Ако сънуваш, делата ти ще се обърнат и ще тръгнат много по-добре.Ако владееш, ще загубиш някакво дело.Ако е голям, късметът ще съпътства работата ти.Ако живееш в него, ще получиш наследство или ти предстои богата женитба.Ако е разрушен, ще се забъркаш в неприятно политическо събитие.Средновековен замък ако ти се присъни, с дебели стени, високи кули и хладни и влажни подземия, този сън ти предсказва, че мечтите ти няма да се сбъднат, или ще те налегне болест.


ще разкриеш лукаство


Вижте тълкувания в съновник


Потърсете значението на съня си в съновник:

Последно търсено в съновник


Според поверието сънуваното на този ден от месеца:

ще се сбъдне след 13-тина дни


Според поверието от Съновника, ако на този ден от седмицата сънуваш, че:

се миеш, къпеш или почистваш - чакат те ядове;
си болен, наранен с екземи или нещо подобно - ще срещнеш нов приятел
се радваш, смееш, играеш или веселиш - ще загубиш приятел
войска, война, спор, викове и препирни - очаквай гости
море, лодки, кораби, водопади, езера и всичко свързано с вода - очаква те печалба
пари, диаманти, злато, сребро и всякакви накити - очаквай гости
къщи, градове, покъщнина, села и др. - добри вести
животни - веселие и забава
целувки, ласки, прегръдки, деца - твоя любим щете разлюби
песни, музика, веселие, джумбуре някакво - очаквай лоши новини
си гол и дрипав - желанията ти не ще се сбъдна
телесни недъзи, загуба и ограбване - очаква те голям срам
си тъжен или плачеш - пази се да не паднеш от високо, прости се с мечтите си
са ти дошли гости или си срещнал приятели - съня ти е без значение
пирове, угощения и трапези - печалба от неочаквано място
починал, гроб, смърт - ще плачеш

Вижте какъв е дневния ви хороскоп за днес и утре:

ИЗБЕРИ ЗОДИЯ

Sending
Оценка
5 (16 гласа)
Back to top button
Close
Close

Блокиране на рекламите

Моля подкрепете ни като изключите блокирането на рекламите