ГаданияСтатии

Символите на часът на раждане

Характера според часът на раждане

Не пропускайте нашите публикации като се

Часът в който сте роден/а показва много за това какъв човек сте. Вижте символите на часовете на раждане:

Родените между 24 и 2 часа

Това са неспокойни натури. Чувствата и разумът им са постоянно в борба. Това са изключително борбени и амбициозни хора. Набележат ли си някаква цел, не се отказват докато не я постигнат. Имат склонност да рискуват и често губят от това, но без да драматизират.

Родените в този часови отрязък са много динамични. Не могат дълго да се заседяват на едно място. Скуката и еднообразието ги убиват. Затова непрекъснато търсят нови контакти и предизвикателства.

Много обичат да пътуват. Жадуват да опознаят всичко, което ги заобикаля. Отличават се със своята любознателност и любовта си към знанието. Хуманитарните науки много им се отдават.

Обичат да анализират и обобщават. Тъй като обичат да рискуват, често се провалят. Но от всеки свой провал съумяват да си извлекат поука.

В любовта са доста повърхностни и непостоянни, не са склонни да изпитват дълбоки чувства. Партньорът в любовта много бързо им омръзва, освен ако не прилича на тях и успява непрекъснато да ги провокира.

Символите на часът на раждане
Символите на часът на раждане

Родените в интервала от 2 до 4 часа

Тези хора са бохеми. Обичат комфорта и лукса. Винаги поставят на първо място себе си, собствения си комфорт и личната свобода. Обичат да бъдат хвалени и цялото внимание на околните да бъде насочено към тях.

Обичат да се забавляват и искат да вкусят от всички удоволствия, които животът предлага.

Тъй като са материалисти по природа силно се привързват към предмети и хора, които могат да им бъдат от полза.

Обичат вкусната и добре аранжирана храна. Не рядко имат проблеми с теглото.

Не обичат промените и правят всичко възможно да ги избягват или поне да не са прекалено резки. Успешно се реализират във всички области на изкуството.

В любовта са верни и постоянни в чувствата си. Изключително много държат на личната си свобода, но имат склонност да задушават партньора си със своята ревност.

Родените в интервала от 4 до 6 часа

Те са много енергични и жизнени хора. Те са много искрени и открити и държат винаги да казват истината право в очите.

Имат много силен и властен характер и държат на всяка цена да контролират нещата и хората около тях. От тях излизат добри и справедливи ръководители. Умеят да поощряват тези, които се стараят и работят усърдно, и в същото време не пестят критиките си към тези, които не се справят добре със служебните си задължения.

Също толкова открити са и в личните си отношения. Обичат да критикуват недостатъците на своите половинки и приятели, но не търпят критики по свой адрес.

Родените в интервала от 4 до 6 часа са големи егоисти и това нерядко е причина за трудното им адаптиране в по-големи колективи. Имат силна непоносимост към лицемерието и лъжата в отношенията, която не крият и затова често биват избягвани от околните.

В любовта обичат те да бъдат доминиращата фигура и всяко противопоставяне от страна на партньора може да доведе до раздяла.

Родените в интервала от 6 до 8 часа

Те са много нерешителни и колебливи. Трудно предприемат каквато и да било промяна както в личния си живот, така и в професионално отношение. За тях са подходящи спокойни професии, които не изискват бързи реакции вземане на важни решения. Професиите, които изискват сръчност и бързина също са неподходящи за родените в този интервал от време тъй като те са доста бавни и флегматични. Имат силно развито въображение и затова творческите професии са най-подходящи за тях.

В повечето случаи тези хора не успяват да се реализират в професионално отношение и пропускат много шансове, които съдбата им предлага, а причината затова е именно голямата им нерешителност и колебливост.

В личен план са много независими и често са аутсайдери в обществото, живеещи в собствения си измислен свят. Необходим им е силен партньор, който да умее да взема важни решения, да разнообразява и да тласка връзката напред.

Родените в интервала от 8 до 10 часа

Тези хора са големи авантюристи, непрекъснато търсят нови приключения и авантюри. Не обичат да се задържат на едно място дълго време и затова непрекъснато пътуват. Характерно за тях е, че всичко им омръзва много бързо.

Родените в този часови интервал имат силно изразен независим характер, не обичат да им се месят в работите и не приемат съвети, дори и такива, които са добронамерени и отправени от близки хора и приятели. Отстояват докрай своите позиции дори и да не са напълно убедени, че са прави.

Упоритостта им на моменти граничи с ината. В повечето случаи успяват да постигнат това, което са си наумили.

Тези хора презират лъжата и изобщо не са склонни да правят компромиси. Много лесно успяват да се дистанцират от хора, които са ги разочаровали по някакъв начин. Също толкова лесно късат и със своето минало и смело се отправят към нови хоризонти.

В любовта са искрени, но не са склонни на дълбоки чувства. И партньорът в любовта им омръзва също така бързо, както и всичко останало.

Родените в интервала от 10 до12 часа

Те са изключително амбициозни личности. Успехът за тях е по-важен от всичко останало. Не пестят усилията си и се раздават докрай в името на целта, която са си поставили.

Тези хора почти винаги успяват да се издигнат високо в йерархията и заемат важни постове, благодарение на своята упоритост, постоянство и свръхамбициозност. Не признават нищо и премахват от пътя си всичко, което им пречи да постигнат целта, която са си поставили. Лошото е, че са склонни да пренебрегват дори и най-близките си хора и да проявяват егоизъм. Това ги прави и трудни за общуване.

Родените в този часови интервал са и големи материалисти. Парите и славата стоят над всичко при тях.

В големи колективи те често биват игнорирани от мнозинството, но това не ги притеснява особено, тъй като смятат, че са нещо повече от останалите. Действително са много умни, но надменността им отблъсква.

В социалните си контакти са доста “трудни” хора. Подбират много внимателно обкръжението си и се сближават само с хора, които имат сходни с техните интереси и такива, от които могат да извлекат някаква полза.

В любовта отново интересът доминира. Партньорът им трябва да е също толкова амбициозен и ориентиран към постигане на материално благополучие. В противен случай той бързо ще им стане безинтересен.

Родените в интервала от 12 до 14 часа 

Те са авантюристи по душа. Те непрекъснато търсят нови усещания. Те са страстни и ненаситни любители на плътските удоволствия. Не признават никакви табута по отношение на секса.

По характер са много чувствителни и съпричастни по отношение на проблемите на околните. Готови са помогнат на всеки, дори и слабо да го познават. Изключително контактни, с лекота завързват приятелства. Затова и всички професии, които са свързани с общуване с много хора са изключително подходящи за тях.

Родените в този часови интервал са много харизматични личности и веднага се превръщат в любимци на околните. Весели и открити, те винаги са предпочитана компания.

Обичат вкусната и добре аранжирана храна и нерядко имат проблеми с теглото още в най-ранна възраст.

В любовта са непостоянни, тъй като непрекъснато търсят нови усещания. Винаги се стремят към разнообразие и това е причината често да сменят партньорите си. Дори и след като сключат брак, те никога не остават верни на половинката си.

Родените в интервала от 14 до 16 часа

Те са изключително двойнствени натури и на тях не може да се разчита, особено когато става въпрос за важни решения и сделки. Тези хора не са много наясно какво искат от живота си и по-голямата част от него прекарват лутайки се от едната крайност до другата. Често до края на живота си не успяват да открият своето призвание.

В отношенията си с околните са също толкова непостоянни. Те са ту мекушави, ту твърдо отстояват позициите си. Нямат твърда позиция по нито един въпрос, тя по-скоро се мени в зависимост от хората, в чието обкръжение се намират.

По характер никак не са лоши, стига околните да успеят да свикнат с вечно променливото им настроение.

В любовта са склонни на дълбоки и трайни чувства, но партньорът им трябва да е безкрайно търпелив и да успява да угажда на всеки техен каприз. Тогава би се получило едно успешно партньорство.

Родените в интервала от 16 до 18 часа

Те са добри и открити. Обичат да споделят проблемите си и повече от всеки друг се нуждаят от одобрението и подкрепата на околните.

Силно са привързани към семейството и приятелите си. Когато се налага да вземат важно решение винаги се допитват до тях.

До голяма степен хората, родени в този часови интервал са нерешителни и успехът им зависи от други хора. Обичат да работят в екип, но не и да вземат важни решения, тъй като се страхуват от отговорността.

По отношение на финансовите дела инвестират парите си само в сигурни начинания, след като са предвидили всички възможни отклонения и едва след като са убедени, че не съществува никакъв риск, предприемат операцията.

Тези хора са много любвеобилни, обичат и помагат на своите близки и на хората, на които държат. Мразят конфликтите и противоречията и винаги са склонни да направят компромис. Те са големи дипломати и от всяка ситуация успяват да се измъкнат с достойнство.

В любовта са предани и верни на човека до тях, обичат го и го ценят и винаги те хората, които правят компромис за да има мир в къщата.

Родените в интервала от 18 до 20 часа

Те се отличават със своята лоялност към останалите. На тези хора може да се разчита винаги и за всичко. Те са изключителни перфекционисти. Изпипват всяко нещо до последния детайл. Постигат целите си с упоритост и постоянство.

По характер са много добри, искрени, грижовни, постоянни и верни на своите приятели. Началниците им знаят, че винаги могат да разчитат на тях и им поставят по-специфични задачи, които изискват прецизна точност. Радват на благоразположението както на своите началници, така и на своите близки и приятели.

Много добре се реализират в професии, които изискват точност и прецизност. Обикновено успяват доста да се издигнат благодарение на своята упоритост и постоянство.

Обичат животът им да върви по план и всяко отклонение ги изнервя.

В любовта са се привързват силно към половинката си и й остават верни докрай.

Родените в интервала от 20 до 22 часа

Те са доста интересни личности. За тях животът представлява театрална сцена, а главните действащи лица са самите те.

Вътрешно са много несигурни и неуверени, но успешно прикриват слабостите си зад показната самоувереност. Непрекъснато играят различни роли и в съществува реалната опасност в един момент да загубят себе си.

Въпреки театралността си в професионално отношение се справят доста добре и началниците им могат да разчитат на тях. Те са много отговорни и винаги съвестно изпълняват докрай поетите ангажименти. Работят добре в екип, но поради своята многоликост често се забъркват в конфликти и интриги.

Трудно понасят критика, това ги депресира и потиска. Избягват да гледат истината в очите, когато не им е удобна и затова си измислят своя.имат добре развито въображение.

Друга неприятна черта на родените в този часови отрязък е егоизмът им. Преди всичко се интересуват от своето собствено благоденствие, а околните остават на заден план. Именно поради тази причина на тези хора не може да се разчита особено.

В любовта изпитват силна необходимост да обичат и да бъдат обичани, но никога не се отдават изцяло на човека до тях.

Родените в интервала от 22 до 24 часа

Те са изключително властни. Стремят се да контролират всичко и всички, които ги заобикалят.

Въпреки властната си природа, те са силно привързани към дома и близките си хора, които са тяхното най-сигурно убежище.

Интуицията им е силно развита и спокойно могат да разчитат на нея.

Притежават много добри организаторски умения и от тях излизат чудесни ръководители. Обичат властта, но никога не позволяват да се превърнат в нейна жертва. Управляват с твърда ръка, но са изключително справедливи и умеят да поощряват тези, които се справят добре. Те са много земни и манията за величие никога не взема връх при тях. Не се страхуват да признаят собствените си грешки.

По характер са много дружелюбни, ведри и открити. Обичат да помагат дори и на хора, които слабо познават и се раздават докрай. Ценят приятелството и съумяват да го запазят през годините. На средна възраст те са заобиколени от много и верни приятели, на които могат да разчитат във всеки един момент.

В любовта са също толкова открити и искрени, както и в останалите си отношения, но държат те да бъдат водещата фигурата връзката, макар и не явно.

Вижте още и ⤵️
Пръстените издават особености на характера ни
Рождената дата на жената определя характера й
Пръстена разкрива характера

 

Тагове
Close