Нумерология

Рождената дата на жената определя характера й

Какъв е женския характер според датата на раждане

Не пропускайте нашите публикации като се

Съдържание

Денят на раждане не напразно е от водещо значение за определяне на много ваши черти. Една от тях разбира се е характера! Тук сме събрали кратко описание на това какъв е женския характер според деня в който сте родени.

Вижте какво издава за вас деня ви на раждане:

Рождената дата на жената определя характера й
Рождената дата на жената определя характера й

1. Ако сте родени на 1-ви, не е никак изненадващо, че ви е трудно да останете незабележима в тълпата.

Погледите на околните винаги са насочени към вас, защото се отличавате. В работата си действате със замах и без проблем поставяте конкурентите си на колене. Имате силна воля и похвални амбиции. Околните винаги са готови да ви следват и признават за истински лидери. В любовен план сте малко безразлични и дистанцирани, но това всъщност е само маска, зад която се крие изключително страстна и темпераментна натура.

2. Родените на 2-ри са праволинейни и добронамерени.

С тях можете да бъдете спокойни – те никога нямат да ви подлеят вода и да ви предадат, когато най-малко очаквате. Е, може и да покажат острите си бодли, но само когато са предизвикани! Боят се от самотата и затова понякога правят грешки в любовния си живот.

3. Родените на тази дата са до болка истински, имунизирани срещу всякакво лицемерие и измамно поведение.

Имате всички шансове да постигнате успех на работното място, ако се занимавате с журналистика и шоубизнес. Трудно прощават предателството в любовта, но не губят време и усилия да си отмъщават.

4. Жените, родени на 4-ти, са добре организирани, дисциплинирани и отговорни.

На тях може да се разчита във всяко едно отношение. Поставят ли си цел, я следват сляпо и упорито, като понякога изненадват и самите себе си. Не злоупотребявайте обаче с добротата им, защото ще бъдете игнорирани и за дълго ще си носите последиците.

5. Родените на 5-ти са талантливи, пълни с интересни идеи и нестандартни решения на всеки проблем.

Когато другите се отчайват от трудностите, те правят точно обратното – стават още по-позитивни и усмихнати. Чувството им за хумор е заразно, затова имат много приятели.

6. Жените, родени на 6-ти, са малко подозрителни, но пък добронамерени.

Умеят да се грижат за близките си, а в работата си понякога са истински педанти. Не са конфликтни личности, но веднъж наберат ли скорост, нямат спирачки.

7. Родените на 7-ми са раними и чувствителни, с което понякога натоварват околните.

Стремят се към перфекционизъм, което често ги задъхва от усилия. Не се доверяват лесно, но веднъж направят ли го, изискват много. Нуждаят се от разнообразие в любовта, затова трудно биха се задържали със скучен партньор. Изпитват силни чувства и съответно самите предизвикват такива.

8. Жените, родени на това число, са самостоятелни, независими и свободолюбиви.

Не обичат да им казват какво да правят и да им налагат мнението си, дори да става въпрос за любимия човек. Не понасят арогантността и насилието, затова им се противопоставят с всички средства.

9. Родените на 9-ти са съобразителни, внимателни и грижовни.

Те се раздават за приятелите и близките си, без да търсят нищо в замяна. Имат успех в хуманитарните сфери, приспособяват се към всеки колектив. В любовта се раздават докрай и дават пълната си подкрепа на партньора, дори когато той изобщо не я заслужава.

10. Този тип жени обичат да властват и да покоряват.

Мъжете за тях са “плячка”, но пък често се случва да попадат в собствените си капани. Могат да се привържат трайно към един мъж, ако открият нещо различно и уникално в него.

11. Родените на 11-ти са с богато въображение и още по-богати мечти и цели.

Развиват се добре в професии, които им дават свобода. Искат да творят, а не да плагиатстват. За тях няма нищо по-важно от индивидуалността и идеалите им.

12. Родените на 12-ти познават отлично цената на успеха.

Преминават през много изпитания по пътя си, но никога не се предават. Сменят рязко настроенията си и държат партньорите си в напрежение. С тях никога не е скучно!

13. Родените на тази фатална дата дами са пълни с креативни идеи и големи планове.

Лесно се сработват и добре работят в екип, защото оценяват усилията на колегите си. Жените тайно им завиждат, а мъжете ги преследват заради уникалния им чар и харизма.

14. Не си играйте с родените на 14-ти!

Тези жени са умни и трудно могат да бъдат заблудени. Не обичат да им дават съвети, но пък тайно се учат от тях. Не са склонни да признават грешките си пред хората. Понякога са повърхностни и безотговорни, но това е част от обаянието им.

15. Родените на 15-ти обичат семейния уют и държат на семейството си.

Тези сърцати дами са истинска благословия за умния мъж, който умее да цени грижите и усилията им. Освен това, те не са взискателни и претенциозни, което е голям техен плюс.

16. Тези момичета са магнетични и чаровни.

Правят впечатление с чувството си за хумор и позитивно отношение към живота. Осъзнават преимуществата си и никога не се подценяват. В любовта проявяват инат, но пък са неповторими.

17. Истински късметлийки – това са жените, родени на 17-ти!

Те са галеници на Съдбата, затова е добре да се възползват от късмета си. Понякога са коварни и манипулативни, друг път – открити и честни. В любовта изискват повече усилия от партньора си, но пък резултатът си заслужава.

18. Те са добронамерени, честни и откровени – истински приятели и верни партньори в живота.

Не пренасят горчивия си опит в любовния живот във всяка нова връзка, което е достойно за уважение.

19. Жените, родени на 19-ти, са интересни, романтични и темпераментни.

Имат много приятели, защото намират общ език с всеки. Рядко се случва да спретнат скандал, защото избягват конфликтните ситуации, но подпалят ли веднъж се пригответе за дълга немилост.

20. Родените на тази дата дами са отдадени на любовта във всичките й аспекти.

Обидчиви са и задържат душевните си рани дълго време. Бъдете внимателни с тях, защото са крехки и раними.

21. Жените, родени на 21-ви, са динамични, бързи и смели.

Действат със замах и смайват неприятелите си. Мъжете ги обожават, защото признават качествата им. В любовта могат да дадат много, но и изискват същото от човека до себе си.

22. Тези мацки изглеждат дистанцирани и студени, но пък са добри организатори и лидери.

Изискват точност и прецизност от околните, които не получават винаги. Това предизвиква острите им реакции. В любовта са откровени и практични, не спестяват нищо, но и не искат да бъдат заблуждавани с красиви лъжи.

23. Родените на 23-ти момичета са изключително интересни, специални и талантливи.

Винаги търсят забавната страна на нещата, защото не понасят рутината и скуката. В любовта търсят емоции и страст – не ги ли получат, бягат!

24. Тези жени са родени лидери.

Имат удивително точна преценка за хората и рядко грешат. Поемат смело отговорности и действат разумно. В любовта се обвързват с мъж на тяхното ниво и никога не се задоволят с нещо по-малко!

25. За тези момичета хладният разум и логиката са определящи в живота.

Те не поемат излишни рискове и винаги залагат на сигурното и трезвата преценка. Трудно допускат нови хора до себе си, не и преди да са ги проверили обстойно.

26. С тези момичета шега не бива! Те са амбициозни, напористи и целенасочени.

Поставят ли си цел, постигат я и то с изненадваща лекота. В любовта търсят уважение и признателност. Почувстват ли се недооценени, бързо ще си намерят друг, който да ги цени повече!

27. Тези дами са готови на всичко за приятелите и любимите си хора.

Без да се замислят ще пренебрегнат своите нужди в името на другите, затова са безценни съкровища. Те са щедри, искрени и чувствителни – такива са и в любовта.

28. По-кротко с жените, родени на 28-ми, защото те не се шегуват!

Силни, властни и целенасочени, те обичат винаги да доминират. Винаги има какво да кажат и на какво да ви научат.

29. Родените на 29-ти следват сляпо идеалите си.

Обикновено, са хора на изкуството, отдадени на любовта, но и малко наивни. Отказват да живеят в реалността, защото е прекалено сурова и неприветлива.

30. Тези специални дами владеят ораторското изкуство до съвършенство.

Използват думите с такава точност, че могат да въздействат на всеки. В любовта показват похвално въображение и новаторство, заради което рядко бъдат изоставяни.

31. Дамите, родени на 31-ви, са търпеливи, умни и находчиви.

Могат да чакат търпеливо, за да постигнат целите си. Не вярват на бързия успех! Не допускат лесно мъжете в живота си и не правят компромиси с принципите си.

Тагове

Свързани статии

Close