Статии

Пръстените издават особености на характера ни

Вижте какво ви казват пръстените

Не пропускайте нашите публикации като се

Kой не обича изискания вид на бижутерийните украшения? Удачно подбраният пръстен е способен да преобрази вечерното ви облекло и да добави нежност на женската ръка. Пръстени се ноосят и от силния пол. Те биват обичани от всички възрасти и категории. Но знаете ли на кой пръст да сложите пръстена си и как въздейства той върху вас?

Пръстенът като украшение носи своите корени от далечни времена. В древногръцката митология често се споменава за пръстени талисмани. В приказките от различни народи нерядко присъстват вълшебни
пръстени, които даряват персонажите в историите с неведоми сили.

Пръстенът, олицетворявайки безкрайност, винаги се е смятал за символ на властта. Той е поставян на ръцете на императори, царе и папи.

По това на кой пръст поставя пръстена си, можете да разберете за характера на човека.

Всеки пръст се управлява от определена планета

Ако украшението е на палеца, собственикът му е прям, склонен към агресия. Този пръст се
покровителства от Марс, затова хората, които са темпераментни, емоционални, енергични в
сексуален план си струва да носят пръстен на палеца, което ще намали агресията им и ще охлади
страстите им.

Пръстен на показалеца характеризира човек, който има волеви характер и ясвн стремеж към власт. Този пръст се покровителства от Юпитер, затова бижу на него ще придаде на нерешителния човек увереност, ще му помогне да преодолее различни препятствия по пътя си.

Ако познавате човек, който носи пръстен на средния пръст, то пред  вас е перосона с огромна  духовност. Хората, занимаващи се с медитация, носят бижуто именно там. Средният пръст се
покровителства от Сатурн, затова с пръстен на него човекът може да се справи с ударите на
съдбата.

Ако пък носите наследствен пръстен на средния пръст, то така подчертавате фамилната и родова връзка с вашите предци.

Бижу на безименния пръст, освен халката, характеризира собственика му като романтичен човек,  който умее да цени красотата и изяществото. Безименният пръст покровителства от Слънцето, затова ако се стремите към разкриване на своя талант, носенето на пръстен на този пръст ще добави положителни емоции, ще ви позволи да постигнете успех.

Ако срещнете човек с пръстен на кутрето, то неговият собственик е творческа личност, която
вероятно има и екстрасензорни способности, както и е надарен с изострена чувствителност. Този пръст се покровителства от Меркурий, затова носенето на пръстен на кутрето изглажда  негативните
черти на характера, помага да развиете гъвкавостта на ума и красноречието.

Знаейки всички тези тънкости, вие можете да отслабите негативните страни на вашия характер или да способствате придобиването на необходимите качества, оказвайки влияние на своята съдба.

Вижте още и ⤵️
Какво разкриват пръстите ви
Гадаене със златни украшения
Златото влияе негативно на мъжкото здраве

Тагове
Close