Връзки и партньориСтатии

На кой знак кога му се иска секс

Сексът и зодиите

Не пропускайте нашите публикации като се

Кога имате желание за секс според зодията е въпрос, който си задават астролозите. Когато става въпрос за секс, някои хора изпитват най-голямото желание сутрин, други – вечер. Астролозите също имат своето мнение.

Дали може да има рационални критетии, когато става въпрос за страст? Ако вярвате в подредбата на звездите, трябва да сте наясно, че те влияят не само на темперамента, но и на сексуалните предпочитания. И така въпросът е на кой зодиакален знак кога най-много му се иска секс. Интересно упражнение за развитие на астрологически фантазии.  

На кой знак кога му се иска секс
На кой знак кога му се иска секс

Вечер и на свещи – Везни, Риби, Козирог

Представителите на тези три знака са много добри не само в секса, но и в любовната игра. Те обичат да се наслаждават на романтиката в най-голяма степен – цветя, бонбони, комплименти...

Сексът с тях е изпълнен с нежност и чувственост, защото те наистина обичат да даряват несравнимо удоволствие. Идеалното време е вечер, когато знаят със сигурност, че няма да бъдат разсейвани от телефонните обаждания за работа и други ежедневни грижи.

По всяко време – Овен, Телец, Скорпион

Най-страстните зодиакални знаци и идеални любовници! Това са знаци, които са желани като партньори, но и често разбиват сърца. Много представители на тези зодии се нуждаят от чести физически контакти, но все пак с уточнението, че трябва да има искра и взаимно съгласие! Тези зодии са ловци, но единият трябва да е наясно с намеренията на другия партньор. Времето за секс при тях не е от значение, те са готови да ви дадат удоволствие на всеки час, най-важното е желанието.

В екстремна ситуация и не само – Водолей, Стрелец, Лъв

Ако за някои колата е средство за транспорт, то за други е място за нов сексуален опит. Тези три знака са любители на нови места и експерименти. Те ще се радват да се качат на покрива или да го направят в самолета. Да правят секс на обществено място за тях е в реда на нещата. Въпреки това, те винаги търсят общото желание и споделяне на фантазии.

С любим и в хижата – Рак, Дева, Близнаци

Те са готови да правят секс навсякъде, най-важното е да бъде с любимия човек. За разлика от експериментаторите, те са по-чувствителни и традиционни, но всичко зависи от въображението. Представителите на тези зодии са интелигентни и можете да говорите с тях не само за книги, култура или спорт, но и за секс. Можете спокойно да обсъдите всички въпроси и желания с тях. Те имат силна емоционална връзка с партньора си, така че ще получите отговор на въпроса “Кога и къде ?“ без ненужни разговори.

Вижте още и: ⤵️
Най-сексуалните зодии
Любовна рецепта за щастлива връзка
Кой е най-подходящия партньор според зодията
Липсата на интимни ласки води до конфликти
Колко сме сексуални според нумерологията

 

Тагове

Свързани статии

Close