Статии

Как да “вземаме“ пари от Вселената

Стъпки към финансовото си благополучие

Не пропускайте нашите публикации като се

Всеки човек е способен “да се сприятели“ с парите и да забогатее. Но за неподготвения това ще е трудна задача. А главното препятствие по пътя му ще бъдат собствените му “лоши“ парични навици. Как да се научин “да вземаме“ пари от Вселената? 

За да станете богати, ще вие необходим ясен план за действие и твърда решимост да го следвате. Способни ли сте на това?

Ако категорично отговаряте с “Да“ на този въпрос, ще трябва в най-близко бъдеще да направите следните стъпки към финансовото си благополучие.

Как да “вземаме“ пари от Вселената
Как да “вземаме“ пари от Вселената

Планът ви трябва да е кратък и прост, не повече от 1 страница.

Неопределеността парализира. Ако не знаем точно какво и кога да правим, си казваме, че е по-добре да изчакаме. Проблемът е, че никога няма да сме напълно готови.

Повечето хора искат да бъдат богати. Богатите се стремят да бъдат богати. Но да бъдеш и да се стремиш, са две различни неща.

Този, който се стреми да уреди “отношенията“ си с парите, постоянно ще предприема нещо (а няма “да плува по течението“ на живота, както го правят мечтателите на заветния милион долара). Затова, съставяйки своя финансов план, не го забутвайте в най-отдалечения ъгъл, а постоянно го дръжте пред очите си. Той ще ви подскаже какво трябва да направите именно днес, за да постигнете финансовите си цели.

Престанете да мислите как сте сбъркали или какво не сте направили в миналото

Вместо това се съсредоточете изцяло върху това, което можете да направите тук и сега за финансовото благосъстояние на семейството си в 4 посоки:

–  по какъв начин можете да увеличите дохода си на работното място;

– къде можете да намерите допълнителни доходи;

– каква част от всеки получен доход ще насочвате към инвестиции;

– как да умножите спестяванията си и да ги превърнете в капитал, който ви носи доход.

Престанете да чакате идеалния момент

В природата няма идеални ситуации или идеални хора. Действате с това, което разполагате. Законите на парите са крайно прости: харчете по-малко, отколкото печелите, и не пилейте парите си напразно. Инвестирайте 10 – 20 % от всеки свой доход и тогава вашето утре ще е по-добро от вашето днес, а вдругиден – по-добре от утре.

Правилни инвестиции

Не бъркайте инвестирането със спекулацията (търговията на борсата). Избирайте само инвестиции, които съответстват на вашия план. Поставете си цел постепенно да формирате съществен финансов капитал, доходите от който напълно ще осигурят вас и вашето семейство.

Вижте още и ⤵️
Най-силните методи за привличане на пари
Не слагайте тези неща в портфейла ако искате да привлечете пари
Три карти: шансове за успех

Тагове
Close