Статии

Желание в златната минута

Как да си пожелаем желание в златната минута?

Не пропускайте нашите публикации като се

Желания могат да се намислят не само на Нова година, но и всеки ден. В 24-часовия период има минута, в течение на която се отваря канал за връзка между висшите енергии и сили и живите същества на земята. И това за което мислим особено емоционално в тази минута, се сбъдва на 100%. Не вярвате ли? Опитайте!

Пространствено-времевият континуум на физическия план на нашата планета е структуриран така, че енергоинформационната последователност се предава циклично, от денонощие в денонощие. Оказва се, че веднъж в денонощие съпротивлението на пространствено-времевия континуум се понижава  до нулево ниво и продължава 1 минута, която е наречена “златната минута на денонощието“. Това е своеобразен едноминутен вход и изход във висшия, тънкия план на Мирозданието. 

Желание в златната минута
Желание в златната минута

Тези знания са били достъпни и активно използвани от жреците на Древен Египет и последователите на просветителните школи на Атлантида. Достигайки максималния ефект с минимални енергийни загуби, те буквално вършели чудеса.

В такава минута се изпълнява всяко желание – добро или необмислено. Затова е добре предварително да отбележите в календара тези вълшебни минутки и да ги използвате като инструмент за постигане на своите благи цели и дела.

Практиката е доста проста. Запишете датата – например 22 юни (22.06). Тогава златната минута ще започне в 22 часа и 6 минути – 60 секунди са на ваше разположение. Можете да изберете и такава дата, че “златната минута“ да се падне през деня – например 10 септември (10.09).

Закономерността е пределно ясна: числото на деня е часът, а на месеца – началото на “златната минута“. Тъй като в денонощието има само 24 часа, то датите от 25 до 31 число си сменят местата. Тогава месецът съответства на часа, а денят – на минутите. Например на 31 декември, “златната минута“ започва в 12 часа и 31 минута.

Важно е още желанието да бъде формулирано максимално конкретно. Изрази от типа “всичко да бъде наред“ не вършат работа. Защото за енергията винаги всичко е добре, в това число и нещата, които не обичаме. Затова съставете ясна мисъл в цифри, ако става дума за доход или брой предмети (конкретно какви предмети). Ако искате любов – то каква именно: романтична, взаимна или всичко заедно. Тогава трябва да си представите ясно всичко това.

Важно е също емоционалното състояние. То задължително трябва да е радостно или поне с помощта на усилия на волята да го докарате приблизително такова. 

Животът е игра. Играйте я с удоволствие. Но никога не забравяйте законите на Мирозданието. Помнете, че всичко е взаимно свързано и всичко, след като измине своя кръг, се връща към своя автор.

Вижте още и ⤵️
Кога ще ни се изпълнят желанията според зодията?
Как правилно да си пожелаем желание за да се сбъдне
Магия за сбъдване на желание

Тагове
Close