Гадания

Душевните стремежи според името ви

Какви са вашите душевните стремежи според името ви?

Не пропускайте нашите публикации като се

Душевните ви нужди и стремежи се създавата от вибрациите на гласните в името ви. Вие сами можете да изчислите числената стойност на всяка буква, която влиза в състава на името ви.

За това гадание обаче ни трябват само гласните. Напишете на един лист трите имена на човека, на когото ще гадаете и под всяка гласна напишете числовата й равностойност. След това съберете всички цифри и полученият сбор редуцирайте до просто число от едно до девет. Изключение се прави само за числата 11 и 22, тъй като те имат по-особено значение.

При определяне на душевния стремеж трябва да се имат предвид всички имена, дадени при раждането. По-късно може да пожелаете да разберете какво се крие зад крайното число. За целта анализирайте сбора от гласните за всяко име поотделно.

Ще се изненадате, след като откриете колко много ще ви разкажат вашите числа за самия вас, как ще потвърдят това, което вече знаете, подозирате или сте се надявали да е вярно.

Душевните стремежи според името ви
Душевните стремежи според името ви

Душевният стремеж на единиците

Единица
Единица

Единиците са индивидуалисти. Притежават силен и горд характер. Тези хора са родени лидери, обичат да командват, а в подчинено положение не биха се примирили в никакъв случай.

Единиците са много амбициозни. Те са перфекционисти в работата си. Смятат, че са незаменими и никой не може да се справи толкова добре, колкото тях. Затова и предпочитат да работят сами. Още повече, че в колектив трудно се сработват с останалите.

На единиците може да се разчита напълно, тъй като са много отговорни и верни приятели. Чувството им за справедливост също е силно развито.

Водени от огромната си амбиция и целеустременост, обикновено тези хора бързо се издигат в обществото и правят шеметна кариера. Мислят и действат мащабно, оставяйки детайлите за другите.

Душевният стремеж на двойките

Двойка
Двойка

Двойките се нуждаят от любов, внимание и нежност. Те са чувствителни натури, които търсят някой по-силен от тях, който да ги закриля. Тези хора са срамежливи и не обичат да попадат под светлината на прожекторите. Не са много искрени от страх да не причинят нещастие. Двойките често плачат и страдат и лесно се влюбват.

Двойките чудесно се сработват в колектив, тъй като не са претенциозни и са склонни да отстъпват. В отношенията си с околните са мили и внимателни, отличават се с много такт и дипломатичност.

Тези хора не са амбициозни и никога не настояват да налагат волята си. Обикновено те се съобразяват с околните, а не обратното. Обичат удобството и комфорта, но не и богатството и лукса.

Душевният стремеж на тройките

Тройка
Тройка

Тройките жадуват за популярност. Искат да раздават и получават любов, да пръскат щастие и радост навсякъде около себе си. В никакъв случай тези хора не бива да допускат да изпадат в депресивни състояния.

Тройките са много контактни и весели. Обичат да общуват и завързват нови познанства. Те са много любопитни, интересуват се от всичко и намират радости дори и в обикновените неща. За тях животът е една интересна и забавна игра.

Тези хора са изключително влюбчиви, обичат на флиртуват и екпериментират. Чувствата им обаче са нетрайни. Рядко тройките са верни на половинката си.

Необходимо е да се научат да приемат живота такъв, какъвто е и да се надсмиват на обезкуражаването и неуспехите.

Душевният стремеж на четворките

Четворка
Четворка

Четворките са почтени и солидни личности, които искат да бъдат опора на по-слабите от тях. Обожават реда и дисциплината и държат и хората около тях да ти спазват. Обичат да живеят по предварително начертан план, който стриктно да спазват.

Тези хора са много амбициозни и целеустремени и не позволяват на нищо и никой да им попречат. С лекота елиминират всички препятствия по пътя си. Държат работата им бъде определена и да я вършат точно по начина, който им е определен.

Четворките се влюбват трудно, но за сметка на това чувствата им са дълбоки и трайни. Те са предани на дома и семейството си, верни, грижовни и много отговорни съпрузи и родители са.

За тях началникът, традициите и съвестта са закон. Те са порядъчни, точни, но и много консервативни и трудно приемат новостите и промените.

Душевният стремеж на петиците

Петица
Петица

Петиците са изключително свободолюбиви и независими натури. Непрекъснато се стремят към лична свобода във всяко нещо, с което се захванат. Ограниченията и рамките ги задушават.

Тези хора непрекъснато търсят промяната, разнообразието и новите възможности. По характер са много непостоянни и всичко им омръзва много бързо.

Обичат удоволствията, спорта, изкуството, музиката и най-вече пътуванията. Жадуват за нови контакти. Всичко ново и непознато ги привлича неудържимо.

Петиците са много интелигентни и пробивни. Лесно се приспособяват към новостите. Непрекъснато се нуждаят от разнообразие, с лекота се освобождават от всичко старо. Необходимо е обаче да се научат на търпение и постоянство.

Душевният стремеж на шестиците

Шестица
Шестица

Шестиците са отговорни и организирани личности. Обичат постоянството във всяка една негова форма. Търсят постоянната и вечна любов, стабилно семейство и постоянен дом. Ценят и уважават традициите.

Тези хора са добри приятели и съветници, много услужливи и отзивчиви, стъпили са здраво на земята и имат правилна и трезва оценка на нещата. Не позволяват на емоциите да им влияят, когато се налага да вземат важно решение.

Шестиците обичат хармонията и подредеността и се стремят да поправят всичко, което според тях е неправилно. Обичат да работят в колектив, а в отношенията си околните са много искрени и коректни.

Душевният стремеж на седмиците

Седмица
Седмица

Седмиците търсят спокойствие и уединение, за да могат да насочат погледа си навътре към себе си и да се отдадат на мечтите си за съвършенство.

Тези хора мразят шума и навалицата, не обичат новостите и трудно приемат промените. Стремят се непрекъснато към самоусъвършенстване.

Седмиците отдават прекалено голямо значение на отделните детайли. Те са много прикрити и потайни. Не обичат да споделят.

На тези хора им липсва самочувствие, страхливи и меланхолични са и повечето случаи живеят самотно и уединено, а околните ги приемат за странни.

Душевният стремеж на осмиците

Осмица
Осмица

Осмиците обичат организацията, финансите, търговските операции и имат усет кое е най-изгодно за тях. Способни са да превърнат всяко нещо в пари, да превърнат едно предприятие, което е пред фалит в печелившо и преуспяващо.

Тези хора са много умни и добре боравят с цифрите. Всичко, което е свързано с информация и управление на база данни е много подходящо за тях.

Осмиците обичат предизвикателствата. Колкото по-трудно е едно нещо, толкова по-мотивирани са да се преборят с него. Тези хора са силни и щедри, обичат да помагат на изпадналите в нужда. На тях може да се разчита за всичко.

Осмиците са много взискателни, но това в никакъв случай не означава, че щадят собствените си сили. Обичат да работят и живеят динамично, защото рутината ги съсипва.

Душевният стремеж на деветките

Деветка
Деветка

Деветките са много емоционални, но и неуравновесени хора. Искат да служат на света и хората и да им предадат знанията и опита си. в желанието си да помагат обаче понякога са досадни. Обичат да се бъркат в чуждите работи и държат хората около тях да следват сляпо съветите им.

Тези хора притежават силен и борбен характер. Вярват в силите и способностите си и не се плашат от трудностите. Те са хора на действието. Обичат динамиката и разнообразието.

Деветките са много искрени в отношенията си с околните. Предпочитат на наричат нещата с истинските им имена и ненавиждат недомлъвките. Емоционално са много нестабилни, не умеят да контролират емоциите си, а настроение им много често се мени от едната крайност до другата.

Тези хора са общителни и весели. Лесно завързват контакти, обичат да помагат и се хвърлят с много плам във всяко ново начинание.

Душевният стремеж на числото 11

Единадесетицa
Единадесетицa

Единадесетиците са много справедливи и човечни. Те са идеалисти и гледат през розови очила. Нищо не е в състояние да сломи оптимизма им.

Обикновено се насочват към непрактични занимания и служат на идеалите си. Искат да разкрият на другите красотите, които са видели и опознали. Единадесетиците обичат хармонията и се стремят да я постигнат във всяко едно отношение.

В избора си на обкръжение търсят хора със сходни на техните интереси. За съжаление тези хора трудно се интегрират в обществото поради прекомерния си идеализъм и нежеланието да се нагодят към времето, в което живеят и нормите на поведение, които са наложените. Затова и често ги смятат за чудаци.

Душевният стремеж на числото 22

Двадесет и две
Двадесет и две

Тези хора искат да бъдат съвършените строители и борци за всеобщото благо. Притежават изключително силен характер и могат да се справят с абсолютно всичко. Осъзнават много добре, че трябва да бъдат прагматични след като живеят в прагматичен свят.

Душевният стремеж на числото 22 е да осъществи идеалите си. Материализмът и дребнавостта са му чужди. Макар и приятелски настроено, числото 22 вдъхва респект и уважение.

Хората, подвластни на това число са уважавани и служат за пример на останалите. Те са стъпили здраво на земята, макар и погледът им да е вперен в звездите.

Вижте още и ⤵️
Каква е вашата съдба според името ви и числата?
Как да тълкуваме еднаквите числа на часовника
Гадаене със златни украшения

Тагове
Close