Годишен Хороскоп

Годишен хороскоп Телец – 2021

Годишен хороскоп за Телец, Април 20 – Май 20 за 2021 година

Не пропускайте нашите публикации като се

Телец – 2021

Нови хоризонти и перспективи ще се открият пред Телците, но най-интересното е, че основите на бъдещите им успехи са положени още през 2020г. Припомнете си какво сте

постигнали в предната година – тези връзки, хора и идеи ще станат ваши помощници през 2021г.

Ето и кратко видео с Годишния Хороскоп 2021 за зодия Телец ⤵️

[sitepoint_dayhoroscope_zodia zodia=“телец“]
Телец 20.април - 20.май
Годишен хороскоп за Телец 20.април – 20.май

Бъдете благодарни, не забравяйте доброто и всички онези, които са го напарвили – това ще ви помогне много за вашите бъдещи успехи. Ще ви върви на покровители и благодетели.

Съвет:
През тази година съдбата не веднъж ще Ви подлага на изпитания. Използвайте цялото си търпение и трудолюбие и ще бъдете богато възнаградени!

Любов и семейство

Семейните Телци могат да черпят вдъхновение от историята на тяхното семейство – спомняйте си как се срещнахте и запознахте, прелиствайте често семейния албум, преживявайте отново трогателните и мили моменти от съвместния си живот.

За необвързаните представители на този знак предстои невероятна среща, която може да бъде наречена „добре забравени стари познати“: тя може да бъде любовта от гимназията или друг персонаж от вашето минало.

Здраве

Годината, която Ви предстои, ще бъде турдна, затова бъдете готови за всичко. Задължително се наспивайте добре и започнете да спортувате нещо, което Ви носи положителни емоции, защото главните врагове на Вашето здраве през 2021г ще бъдат меланхолията и песимизмът. Погрижете се от рано да обезпечите организма си със достатъчно енергия.

Тази година имате реална възможност да се оттървете от хронични заболявания, неприятни последствия от предни години. Отделете особено внимание на урогениталния тракт и храносмилателната система.

През лятото непременно идете на почивка на познати места, с които са свързани приятни и любими спомени.

Успех

Успехът ще Ви донесе пътуване и движение: не стойте на едно място, приемайте предложения, свързани с пътувания( с изключение на м. Януари).

Ще се появят допълнителни източници на доходи и през лятото може да помислите за покупки, за които отдавна сте мечтали.

Някои Телци изведнъж ще осъзнаят, че катеренето по стълбата на кариерата не е техния предел на мечтите. Тогава те ще се насочат към реализация на техния творчески потенциал, към започване на собствен бизнес или осъществяване на успешен проект, за който мнозина са мечтали от деца.

Хороскоп на Телец за 2021 по месеци:

Януари

Ще ви помага близка жена, професионално печелите това, което другите губят. Изпълнен с предизвикателства за вас ще бъде настъпващият месец. Дните в края на месеца са ключови в тази насока, но още в началото – към 8-9, ще добиете известна яснота за това накъде вървят нещата. Месеца ще ви предложи редица предизвикателства, които ще ви помогнат да затворите една страница в живота си, за да направите място на новото и на по-доброто.

На тази среща виждате хора, които са във вашата професионална област и са на доста високо равнище в служебната и професионалната иерархия. Не се разсейвайте в деловите си ангажи Ако решите да се занимавате със спорт или сте в движение през по-голямата част от деня, имате доста големи успехи. Имайте предвид, че в действителност нещата не винаги ще бъдат такива, каквито ви изглеждат.

Вие сте недосегаеми за дребните сплетни и интриги, дело на колеги и зложелатели. Любовта ви е спокойна и щастлива. Вашето име непрекъснато се повтаря през този месец прекрасните възможности за изява на различни фронтове ви дават възможност да разкриете много от заложбите си. Печелите нови позиции. Не бъдете раздразнителни.

Февруари

Възможно е да се тревожите, че нищо не успявате да свършите и да станете избухливи. Любовта ще бъде вашето убежище от забързания ритъм на ежедневието. Моментът не е благоприятен за нови финансови инициативи, защото рискувате да загубите значителни суми. Почивайте и се забавлявайте както намерите за добре.

В професионалната сфера към мнозина от вас интересът ще нарасне, така че не отказвайте на отправените ви предложения, защото това за вас ще донесе допълнителни приходи. Веселието с приятели по различни поводи може да се превърнат в прекрасни вечери, за които дълго да си спомняте.

Ето защо те трябва да укротят прекалените си амбиции и да се съобррзяват със собствените си възможности. Насочете усилията си, срещите си, важните договаряния за тогава. Може би се налага да се намесите в живота на близки млади хора, деца или кръвни роднини. С решителност разрешавайте възникналите проблеми в отношенията ви със семейството или с приятел. Пазете се от завистници и недоброжелатели.

Март

Внимавайте за всяка дума, която чувате и за всеки ред, крйто четете. Организирайте инициативите си по начин, който ще ви позволи да разполагате с време за пълноценен отдих и за пътувания. Организирайте излети с приятели и се опитайте да бъдете по-често сред приятната компания на близките си хора.

Дайте си достатъчно време за размисъл и за анализ на отминалите вече събития в живота ви. Ще бъде неприятно, но няма да има тежки последици. Укрепете защитните сили на организма си, особено ако често страдате заради липсата на енергия. Не би следвало да имате никакви здравословни проблеми, но нервната преумора може да се отрази на самочувствието ви. Едва ли имате сили, тъй като вече много ви се е насъбрало.

Насладете се на една по-интензивна почивка. Важно е в забързаното си ежедневие единствено да намерите време за пълноценен отдих и сън, и часове, които изцяло да посветите на себе си. Имайте предвид, че, когато започвате да реализирате нова инициатива в деловата и материалната област, късметът ще бъде на ваша страна.

Когато обичате, проявявате пламенна преданост и страст. Почивайте пълноценно и не пренебрегвайте необходимостта от физически занимания за поддържане на отлична форма. В резултат на работата ви, имате много добри парични постъпления. Отнесете се много внимателно към въпроси, свързани със съдебни дела и юридически процедури.

Април

Отвърнете им скрито и с техните оръжия. Имайте предвид, че може да посрещате по-спокойно текущите си задачи, но при изпълнението им от вас ще се изисква внимание към детайла. През изминалите месеци вие често сте били груби и некоректни, резки и избухливи. Щастливо стечение на обстоятелствата ще ви помогне да постигнете желаната реализация на работното си място още преди средата на месеца. Ще се открият възможности за повишение, за промени. Пресметнете всички възмо ности и рискове, не допускайте да ви измамят. Промяната в поведението ви ще е ясно доказателство, че този човек не може да направи нищо сам и очаква вашите действия, за да се облагодетелства. Печалбите са много добри и може да ви позволят да си прекарате много добре тези дни. Имайте предвид, че със сегашните си действия ще определяте настоящето и бъдещето. През месеца сте под силното влияние на близки приятели. Едно пътуване може да ви донесе много разправии и неприятности, караници и спречквания с близките ви хора.

Май

Позитивен за вас ще е настъпващият месец! Ще разполагате с достатъчно благоприятни възможности в професионалната сфера, които ще гарантират сигурността, от която се нуждаете на този етап. Отстранете я от пътя си. През последните дни на месеца преосмислете деловите и личните си връзки.

Не започвайте работа по инициативи, за които ви липсва достатъчна подготовка. Нещата, които искате да станат, се случват само, ако проявите търпение и такт. Потърсете съвет от приятел или колега. Тези от вас, които са в лична година 7, е добре да намерят начин да се рекламират. В началото на месеца сте като между чук и наковалня.

Освободете се от напрежението на изминалите дни. В любовта не очаквайте невъзможното от страна на интимната си половинка. Имайте предвид, че добре планираните пътувания около и до края на месеца ще бъдат изключително благоприятни за уговарянето на условия, които ще ви носят значителни приходи.

Юни

Проведете спокоен разговор и кажете честно своите размисли. Особено тези, които имат извънбрачна връзка. Естествено, няма да ви липсват проблеми с близките ви, особено ако често отсъствате от дома си. Погрижете се да запазите отличното си здраве – не отлагайте профилактичните прегледи. През втората половина на месеца не разпилявайте усилията си по няколко направления.

Активността ви ще ви даде възможност да не пропускате добри шансове, предоставени ви от съдбата. Ако приемете предложение, което е в друга професионална област, ще се справите, ще ви се заплати, но полученото ще е по-малко и с повече усилия. Тревожи ви мисълта, че нещо с него не в ред – напразно. Сега човекът е свободен и е добре да опитате късмета си. Не се отнасяйте с пренебрежение към нещата, които на пръв поглед изглеждат дребни и неважни.

През месеца се справяте с битов въпрос, който изниква неочаквано, но представлява сериозно изпитание. През месеца ще разполагате с отлични възможности за реализация. Добре преценените рискове сега ще ви носят редица облаги, така че не се лишавайте от тях. Предстоящите дни са вашите звездни мигове. Последните дни на месеца обещават романтични и страстни изживявания за обвързаните представители на знака.

Юли

Дните ви правят като че ли и по-приветливи. Важно е да взирате в детайлите, за да не допуснете грешка поради невнимание. Запишете се за придобиване на допълнителна квалификация или за обучение, което ще ви гарантира по-добри резултати в кариерата в бъдеще. Купувате нещо, което сте търсили отдавна. Позитивно ще е развитието на кариерата ви, особено ако сте направили правилен избор на партньори в деловата сфера.

С настъпването на месеца ще се наложи да направите преоценка на методите, които сте използвали за постигането на конкретни цели в деловата сфера. Безработните имат шанса сега да си намерят работа, но трябва да го поискат сериозно. Концентрирайте се върху важното, при взимане на съдбовни решения.

Въпреки това ви се струва, че всички са срещу вас. Ще си осигурите необходимите пари, ще имате пътувания и нови възможности. Не се нагърбвайте с всичко това сами, няма да успеете. Поддържайте в отлично състояние близостта си с интимната половинка и членовете на семейството си, тъй като при част от вас те ще играят изключително важна роля. Не позволявайте да се намесят в отношенията ви с близки и приятели.

Август

Заявете участия в някаква благотворителна дейност и сами ще станете обект на благотворителност. В този случай е важно да проявявате разбиране към всичко, което ви заобикаля, за да извлечете максимални ползи от създалите се обстоятелства. Преценете добре натоварването си, защото ако се ръководите само от парите, които може да ви донесе, има вероятност сериозно да увредите здравето си. Бъдете прецизни във всичко, което правите.

В края на месеца оставате доволни от финансовото стабилизиране и постигнатите резултати. Около средата на месеца намалете темпото на работа и осъществете пътуване с цел отдих. Необвързаните сред вас ще са настроени на авантюристична вълна, но без трайни ангажименти. Ежедневието ви като че ли е лишено от тръпка и настървение. Има вероятност да се помъчи да ви открадне много нови ваши идеи във връзка с бизнес, а също и да се опита да влияе на хората, с които смятате да работите.

Ще се стабилизирате бързо и отново ще сте пълноценни и в работата си, и в любовта си. Докажете на какво сте способни в професионален план! Късметът ще бъде на ваша страна през месеца, но трябва да сте готови да се разделите с част от предразсъдъците си.

Септември

Ако има нещо недовършено, сега е моментът да го направите и да изчистите всичко. След средата на месеца съчетайте работните и личните си ангажименти, но също удовлетворете и потребността си от пълноценен отдих. Новите контакти, към които се стремите напоследък, трябва да се подбират внимателно и без бързане.

Много от вас ще се радват на пълна подкрепа, което ще ви помогне да преодолявате с по-голяма лекота затрудненията, възникващи в процеса на работа. Предложението ще е примамливо, но все пак го обмислете. Хармоничните ви качества ръководят действията ви и ви придават благородство. Не се поддавайте на тъжните имистории и не вярвайте на непрекъснатите им оплаквания.

Ако досега сте работили по някакъв творчески или служебен проект, в началото на този месец има шанс да го завършите и да го представите на своя работодател или на хора, които очаквате да го оценят. Огнасяйте се предпазливо към подобни предложения. Все пак ще има и зрънце истина – иначе той не би се осмелил да ви говори на тази тема. Не си позволявайте да проявявате агресивност към хората, които ви правят забележки -приемайте ги като начин да бъдете предпазени от допускането на сериозна грешка.

Октомври

До средата на месеца в процеса на работа обръщайте внимание на най-малките детайли. Възможно е тя да ви подведе. От това ваше лошо настроение напоследък може да пострада доста любовната ви връзка. Инвестирайте разумно наличните си финансови средства.

В любовта ще проявите склонностда очакватеот интимната си половинка повече отколкото реално може да получите. През втората половина на месеца, вие трябва да се освободите и от редица лъжеприятели. Новите покупки ще ви донесат късмет.

Останете открити за новите предложения, които неминуемо ще ви отправи приятел, познат или делови партньор. Почивните ви дни ще са ангажйрани с уреждане на подробностите около получено наследство. Намалете разходите си за ненужни вещи! Самотните представители от знака ще се насочат към намиране на партньора, който да отговаря на потребностите ви и на високите ви изисквания.

Ноември

През втората половина на месеца заложете на партньорствата, които ще ви обогатят като професионалист или ще тласнат кариерата ви в по-добра посока. Всяко едно от тези неща можете да предприемете спокойно, изборът ви е правилен. Успешни ще бъдат всички осъществени от вас пътувания по работа или за удоволствие.

Винаги сте си мислели, че това е нещо много, много трудно. Сега, повече от всякога трябва да сте стриктни и с педантичност да изпълнявате всяко свое задължение. Месецът започва с бум на емоции и предложения. Всяка промяна повдига жизнения ви тонус. Ще видите колко полезни неща може да откриете. Отнесете се внимателно към известие, което ще ви накара да промените нещо в поведението си.

Месеца за вас ще бъде наситен на събития в професионалната сфера – това ще ви помогне да се справите с огромния брой задължения. Време е да разберете за какво става дума и да се намесите. Използвайте ораторските си способности, за да привлечете нови съмишленици за реализацията на идеите си.

Декември

Към края на периода мислите ви отново напълно са отдадени на работата ви. Ще се открие възможност да дадете нов тласък на кариерата си – това ще ви помогне да постигнете онази стабилност, от която се нуждаете в служебно отношение.

Интуицията ви е силно изострена, но през този период не й се доверявайте напълно, защото може да ви подведе – да ви накара да сте прекалено внимателни, до подозрителност. Понякога самотата ви тежи, но през тези дни тя може да стане причина да се почувствате по-сигурни в себе си и да премислите много от нещата, станали причина да се разделите с хора, които сте обичали. Позитивен ще бъде настъпващият месец за вас!

Ще разполагате с шансове, които, ако използвате по правилен начин, ще дадат сериозен тласък както на кариерата ви, така и на възможността да постигнете по-голяма стабилност в живота си. В никакъв случай не правете скандали. Имате голямо желание да се реализирате, но това няма да стане лесно. Внимавайте от необмисленост да не затворите някоя врата пред себе си и да не навредите на хората, които не заслужават това.

Не правете заеми, но ако колега ви помоли за пари, не му отказвайте. Опитайте се да знаете всичко за всички, за да не се злепоставите. Погрижете се да укрепите здравословното си състояние, тъй като не е изключено намаленият ви имунитет да стане причина за някои неразположения. Трябва ви повече търпение и внимание. В любовта не поставяйте ограничения на човека до вас. Пазете се от произнасяне на важни и съдбоносни думи. Вместо да се сърдите, обсъдете желанията си с любимия човек и какво трябва да направи, за да ви помогне.

Вижте още и ⤵️
Хороскопи
Дневен Хороскоп Телец
Седмичен хороскоп Телец
Месечен хороскоп Телец
Любовен хороскоп Телец

Тагове

Свързани статии

Close