Поверия и суеверияСтатии

5 неща в дома които водят до неуспех

Какво трябва да изхръвлим от дома си?

Има дни, в които нито ви се става от кревата , нито ви се занимава с нещо. Сякаш плановете ви се сриват и всичко стои на пътя ви. Тук всеки започва да разбира хората, които вярват в законите на фън шуй, и започва да се оглежда дали нещо в живота му не му пречи да постигне успех. Ще ви представим вещите у дома, които притеглят неуспеха и ви заставят да се съмнявате в собствените си сили.

Изсъхналите цветя

Според древното източно учение фън шуй в дома не трябва да се държат изсъхнали и изкуствени цветя. Те имат негативна енергия и много скоро всевъзможни нещастия могат да се заселят в дома ви. Затова, ако някой ви поднесе красив букет, който увехне след няколко дни, не трябва да оставяте тези цветя във вазата, защото ще се наруши енергията в дома ви. Ако не можете да живеете без цветя, то просто ги сменяйте, преди те да започнат да изсъхват.

5 неща в дома които водят до неуспех
5 неща в дома които водят до неуспех

Кактусите

С тези растения трябва да бъдете особено внимателни. Според фън шуй всички цветя, които имат бодли и шипове, освен розите, разбира се, привличат неуспеха и ви правят нещастни. Ако изведнъж приятели или роднини грижливо ви предлагат да поставите до компютъра си малък кактус, който според мнението им по някакъв начин можете да се спасите от излъчването, просто вежливо им откажете.

Креслото люлка

Празните люлеещи се столове нямат място във вашия дом. Това се смята за лош знак. Особено ако те изведнъж започнат да се движат насам –  натам. В Ирландия например вярват, че по такъв начин духовете се опитват да контактуват. Ние, разбира се, живеем в друга прекрасна страна, но не е добре да изпитвате съдбата.

Черните врати и зелените стени

Черните врати не са способни да охраняват дома ви от негативното и неуспеха, затова вместо тъмните оттенъци трябва да си вземете нещо по-светло. Особено ако става дума за входната врата. Що се отнася до зелените стени, то много отдавна учените са използвали арсен за направата на зелени тапети. И когато се появявала голямата влажност, тези тапети съответно отделяли отровен газ, който действал токсично. За какъв късмет и успех може да се говори тук?

Старите календари

Според мнението старите календари, които неправилно отразяват текущата дата (месец, година), са способни да съкратят живота или да ви заставят да зациклите върху своето минало. Тези свойства се приписват и на спрелите часовници. За това най-добре е да се избавите от такива предмети, колкото се може по-скоро.

Психолозите, дори и да твърдят да не се отнасяте сериозно към суеверията, потвърждават, че по този начин хората сами притеглят към себе си негативите и предварително се настройват към неуспеха. Много хора обаче са уверени, че техните преживявания не са безпочвени и действително съществуват предмети, които имат негативна енергия и привличат нещастието.

Вижте още и ⤵️
Предмети които носят късмет
Изхвърлете това от дома си – привлича бедност и смърт
Намерените предмети които носят нещастие

Вижте вашия късмет за деня 🍀
Вижте вашия любовен късмет за деня ❤️🍀

Sending
Оценка
5 (1 глас)
Тагове

Свързани статии

Back to top button
Close
Close

Блокиране на рекламите

Моля подкрепете ни като изключите блокирането на рекламите