Статии

Тайната на женската сила

Как да използваме нашата женска сила, за да привлечем всичко, което желаем?

Не пропускайте нашите публикации като се

Соларните митове свидетелстават за тържеството между женската природа и магнетичната сила на Слънцето.

Според Ведите основната функция на жената е да бъде пазителка на рода. Затова женската сила трябва да се пази. Някога момиченцата от малки са посвещавани в духовните тайнства – заклинания за любов, за добро здраве, за ум и красота на децата, за щастлива съдба.

Любовната магия от векове се състои в умението с помощта на мисълта да се омае и задържи любимият. Това е основен инстинкт за съхранение и защита на рода.  

Тайната на женската сила
Тайната на женската сила

Разбуди жената

Мъжът подобно на огледало показва на жената нейното вътрешно състояние. Ако жената не се чувства защитена редом с партньора си, вътрешната ѝ природа не може да се разкрие, сексуалността се блокира – с всички произтичащи последствия.

Как да се постъпи в такава ситуация?

Трябва да разкриете у себе си вродения дар на магнетизма. Именно той ще ви направи истинска жена, ще кара вашият любим да изпитва възхищение, да проявява най-добрите си качества, да извършва най-благородните постъпки заради любимата си, да изпълнява най-съкровените ѝ желания. И всичко това, защото редом с такава жена той вижда щастливите перспективи за собствения си живот и възприема своята спътница като извор на висша радост.

Магическа самодиагностика

Природата на женския магнетизъм се управлява от вселенската силаенергията на привличане, образуваща се и натрупваща се в сърдечния център. Жената живее с душата си, подчинява се на енергиите на сърцето – онази висша октава, на която като с камертон се настройва целият свят.

Не е сложно да проверите нивото на своята енергия. В чаша с чиста вода пуснете малко кръгло огледалце. Запалете восъчна свещ и точно в полунощ започнете да капете восък по линиите на огледалния контур, като мислено питате подсъзнанието си за своята сила.

Ако имате здрава енергетика, ще се получи овал или равен кръг от восък. Разриви и неравности говорят за проблеми, които трябва да решите. Ако линията на овала е накъсана, със заострени ъгли, вероятно вашата енергетика се нуждае от корекции, тъй като негативните влияния блокират сърдечния център.

Когато свещта пращи, дими, гасне, това показва тежка карма или сериозни енергетически нарушения. В такъв случай е необходима помощта на специалист.

Но каквото и да покаже магическият текст, главното е да не забравяте пълноценно да използвате своя природен дар, да привличате вниманието и покровителството на мъжете, парите, уважението и здравето.

Ритуал с лунна светлина

В най-светлата лунна нощ изключете светлината, изправете се по средата на стаята с лице към прозореца – нека лунната светлина ви облее от главата до петите. В лявата ви ръка трябва да има чаша с вода, в дясната – щипка сол. Гледайте лунната светлина и си представяйте как тя ви залива, и произнесете заклинанието:

” Чиста вода, лунна сълза, теб изпивам и те заклинам! Изпълни мене, рабинята Божия (името), със свежестта на рози, с нежността на хляба, с прелестта на вятъра. Нека всеки ден хората ме гледат, да се ненагледат, да се любуват, да се неналюбуват. Да бъде! Амин!”.

Ритуал с лунна светлина
Ритуал с лунна светлина

След това смело сипете солта във водата и оставете чашата на перваза да се зарежда на лунна светлина. На сутринта изпийте водата и кажете: ” Лунна вода, отдай ми цялата красота. Да бъде! Амин! “. Не е нужно да изпиете цялата заредена вода. Ритуалът в разчетен за 7 дни. Водата в чашата трябва да се пази на тъмно.

Не пропускайте да видите и ⤵️
Женските недостатъци, които привличат мъжете
Думи, които всеки мъж иска да чуе от любимата си жена
Луната, зодиите и здравето
Луната спомага за любов

Тагове

Свързани статии

Close