Статии

Ковачи на щастие

Талисмани за успех и хармония

Не пропускайте нашите публикации като се

Човек сам е ковач на своето щастие. Но бедата е в това, че занаятът на ковача не е от лесните и не е по силите на всеки. Затова талисманите за успех и хармония ще ви помогнат да откриете своя път към щастието, като заобиколите чука и наковалнята…

Дървена статуетка
Дървена статуетка

Дървена статуетка на длани, които държат топки, ръчна изработка, ще изчисти вашето жилище от негативната енергия и ще изгони умората, нервното напрежение, лошото настроение, конфликтите. И най-накрая ще узнаете какво е покой.

Музикални топки “Ревящият дракон” и “Пеещият феникс” ще избавят своя собственик от умствена преумора и нервно напрежение. С тяхна помощ ще възстановите силите и на следващия ден отново ще учудите на колегите с кипящата си енергия, работоспособност и креативност.

Китайски фенер, направен от рисувана хартия и бамбук, е традиционен китайски подарък за нов дом. Смята се, че заедно с фенера в къщата идват богатството и успехът. Прекрасна традиция, която можем да възприемем. Талисманът може да се окачи навсякъде в дома – той не само ще украси интериора, като му придаде източен колорит, но и ще изпълни вашето жилище с благоприятната енергия ци.

“Пеещ вятър” – талисман, също дошъл от Китай, е необходим като въздуха на всички, които мечтаят да живеят в хармония със себе си и с околните. Понякога заради вътрешни противоречия човек не разбира какво иска. А в такова състояние е просто невъзможно да се почувства щастлив. Този проблем лесно се решава, като окачите “Пеещ вятър” в югозападния ъгъл на вашия дом – талисманът ще ви помогне да се ориентирате в собствените си мисли и чувства. При това “Пеещият вятър” хармонизира пространството наоколо, превръщайки дома в тихо, спокойно пристанище, където няма място за раздразнение и спорове.

Куче свещник
Куче свещник

Куче-свещник ще защитава интересите на своя стопанин. То ще ви пази от съблазънта на изневярата и ще ви помогне да сте верни на любимия човек, ще ви защити от предателства и коварства на недоброжелатели. С негова помощ ще успеете да избегнете много конфликтни ситуации. В замяна от вас се иска само дреболия: да следите в свещника винаги да има свещи.

Капанът на сънища както лесно можете да се досетите, ще се грижи за нощния отдих на своите подопечни. Прикрепен до главата, той задържа лошите сънища в центъра на паяжината и те изгарят в първите лъчи на слънцето. А вие ставате на сутринта бодри, свежи, отпочинали, готови неуморно да ковете своето щастие.

Вижте още и ⤵️
Намерените предмети които носят нещастие
От какво да се откажем, за да сме щастливи
Любовна рецепта за щастлива връзка

Тагове

Свързани статии

Close