Съновник - търсене на Число 10

ЧИСЛО

ЧИСЛО - конкретните числа в съня имат различно тълкуване: 1 е знак за успехи и победи, 2 сигнализира скорошни промени и приканва към дипломатичност и гъвкавост, 3 показва, че силата е на твоя страна, но трябва да я използваш умело, 4 предсказва лесни пари и бърз напредък, 5 вещае семейно щастие, 6 обещава успехи в работата, 7 означава, че развоят на събитията е в твои ръце, 8 е сигурен белег за материален възход, 9 предупреждава да не взимаш крайни решения и да се пазиш от прибързани действия, а 10 символизира постигнатото щастие. Ако от съня си запомниш някаква комбинация от числа, тя вероятно е от голямо значение за тебе - можеш да залагаш или да играеш тото с нея, да я използваш като код или да я включиш в работата и плановете си.


ЧИСЛО

ЧИСЛО - Нерешени проблеми ще предизвикат у вас безпокойство и разочарование.


ЦИФРА (виж ЧИСЛО)

ЦИФРА (виж ЧИСЛО). -


Дата число

Дата число - пишеш | една важна работа ще те занимае.


Числото

Числото - 9 | щастие. - 1000 | богатство и щастие. - 2 | нещо угодно ще ти се случи. - 12 | не пропускай благоприятното време. - 3 и 13 | са най-щастливите числа,съобразявай се.


Цифра (виж число)

Цифра (виж число).


Числото 13

Ако сънуваш числото 13, ще имаш щастие, но също така е предупреждение да се съобразяваш.


Число, числа

-1, е знак, че си верен и благороден към своите приятели. Символ на волята, възприемчивостта и вдъхновението.- 2, означава, че не си доволен(а) от живота си, но трудно ще можеш да го промениш. Символ на двойствеността, на грижата за другите, на споделянето и съдружието.- 3, е препоръка да започнеш нова работа. Символ на триединството на Бог Дух (Майка), Баща и Син, на волята за изява и разговори, на мъдростта и любовта.- 4, е знак, че всичко ще ти идва отръки. Символ и господар на „аз-а" законите на земята, на символите от кръста, на посвещението, на жертвоприношението и кармата.- 5, е знак, че имаш и ще имаш много верни приятели. Символ на петолъчната звезда, т.е. на идеалния човек, на свободата, на многостранността, на непрекъснатия стремеж към разширение и усъвършенстване.- 6, ако сънуваш или пишеш числото, ти предрича голям и дълготраен успех. Символ на баланса, особено в междучовешките отношения, между небето и земята, на сватбата, на емоцията и мисълта.- 7, е много хубав знак и означава, че трябва да очакваш само хубави и добри неща. Числото на мистиката, символ на търсенето на истината, на човека, който гледа живота от различна гледна точка.- 8, ако сънуваш или го произнасяш, ще постигнеш големи финансови печалби. Символ на човешката сила, получена от неговия микро- и макрокосмос.- 9, ти предсказва някаква печалба, но и тъга по деца или родители. Символ на власт, на господство над уроците на живота и преодоляване на предизвикателствата му, на развитието на по-висшата воля.- 10, ако сънуваш е знак за завършек. Символ на целостта и единението с Бога.-11, показва, че си човек, на когото всичко му идва отръки, затова препоръката е да се заловиш с такава работа, която ще зависи единствено от сръчността на ръцете ти. От това само ще спечелиш. Това е числото на господството, защото има и допълнителна сила, изразена в числата 22, 33, 44 и т.н. Всяко от тях има двойна доза от качеството на първоначалното си число.-12, символ на космическия ред, на сливането на света с Духа, на ученичеството.-100, ако сънуваш е добро предзнаменование, защото ти обещава винаги успех в паричните сделки.Ако сънуваш някакви числа, внимавай за всяко свое действие.Ако играеш с тях тото или лотария, постарай се да запомниш тези числа.


Потърсете значението на съня си в съновник:

Последно търсено в съновник


Според поверието сънуваното на този ден от месеца:

сънят Ви няма да се сбъдне


Според поверието от Съновника, ако на този ден от седмицата сънуваш, че:

се миеш, къпеш или почистваш - очаквай голямо щастие;
си болен, наранен с екземи или нещо подобно - очаквай гости
се радваш, смееш, играеш или веселиш - съня ти не означава нищо
войска, война, спор, викове и препирни - очаква те кавга
море, лодки, кораби, водопади, езера и всичко свързано с вода - смърт наблизък
пари, диаманти, злато, сребро и всякакви накити - някаква загуба ти предстои
къщи, градове, покъщнина, села и др. - очаква те нещастие
животни - добри вести за твой приятел
целувки, ласки, прегръдки, деца - ще те поканят на гости
песни, музика, веселие, джумбуре някакво - съня ти е без значение
си гол и дрипав - сдобряване с партньора
телесни недъзи, загуба и ограбване - очаква те радост
си тъжен или плачеш - очаква те радост
са ти дошли гости или си срещнал приятели - ще срещнеш затруднения и спънки
пирове, угощения и трапези - очаквай неприятности
починал, гроб, смърт - съня ти не е от значение

Вижте какъв е дневния ви хороскоп за днес и утре:

ИЗБЕРИ ЗОДИЯ

Sending
Оценка
4.5 (30 гласа)
Back to top button
Close
Close

Блокиране на рекламите

Моля подкрепете ни като изключите блокирането на рекламите