Съновник - търсене на Черен зъб

ЧЕРЕН

ЧЕРЕН - цвят в съня предупреждава за опасности и премеждия, но и обещава скорошно освобождаване от тегло или мъка.


ЗЪБ

Да ти падне зъб насън-болест или смърт на близък човек; ако сънуваш, че имаш равни и бели зъби-ще се радваш на прекрасно здраве и голям род


Зъб

Ако ти вадят, ти предстои мъчително лечение, което все пак ще завърши с оздравяване.
Ако вадят на друг, вгледай се в приятелите си, защото между тях има лоши и двулични.
Ако се клати, ще те връхлети болест.
Пломбират ли ти, някаква неприятност ще ти донесе полза.


Зъб

Ако ти вадят, ти предстои мъчително лечение, което все пак ще завърши с оздравяване.Ако вадят на друг, вгледай се в приятелите си, защото между тях има лоши и двулични.Ако се клати, ще те връхлети болест.Пломбират ли ти, някаква неприятност ще ти донесе полза.


Зъб

смърт


Зъб

Ако ти падне зъб насън - болест и смърт на близък човек ще преживееш. Ако сънуваш, че имаш равни и бели зъби - ще се радваш на прекрасно здраве и голям род.


ЗЪБ

ЗЪБ - в съня е знак за труден успех. Ако имаш хубави, здрави и бели зъби, ще се радваш на добро финансово състояние. Ако зъбите ти са болни, разклатени или почернели, ще претърпиш материални загуби. Пломбиран зъб издава прикрити намерения, а златен зъб съобщава, че ще се опитат да те подкупят. Изкуствен зъб предупреждава да се пазиш от мошеничество. Ако сънуваш, че ти падне зъб, скоро ще научиш за нечия смърт. Ако е кътник или мъдрец, ще почине далечен познат, а ако е преден зъб - твой близък роднина. Болен зъб е знак за голяма загуба на пари. Ако насън ти вадят зъб, ще допуснеш грешки в работата си. Счупен зъб е сигнал за предстоящи дълготрайни грижи и проблеми.


КЪТНИ ЗЪБИ

КЪТНИ ЗЪБИ - ако видиш и плюеш кръв - ще загубиш родителите си.


Зъби

ЗЪБИ - повечето от сънотълкувателите смятат, че зъбите символизират най-близките ни приятели и роднини /членове на семейството ни/ - предните зъби са символ на децата, братята, сестрите. - горните зъби - мъжките рожби, а долните - женските. - ако сънуваш, че ти е изваден или развален преден зъб - загуба или лоша болест на някое от децата или съвсем близък роднина. - ако сънуваш, че зъбите ти са бели и хубави, даже по-чисти и красиви от колкото са в действителност - добър знак е! предстоят ти радости, успех, благополучие за тебе и семейството ти, любов и разбирателство. - ако видиш насън, че някой от зъбите ти е станал по-дълъг, голям - в скоро време ще се нервираш по вина на някой роднина. - горните кучешки зъби са символ на бащата, а долните на майката. - кътните зъби символизират приятели- те и другите роднини /по-далечни/. - ако сънуваш, че някой от кътниците те боли или е почернял, или е паднал, предвещава болест или оскърбление за приятел или роднина. - ако сънуваш, че си миеш зъбите - ще даваш пари на роднини или приятели. Ако сънуваш, че друг си мие зъбите, това се отнася за него. - ако насън някой зъб ти е по-издаден и стърчи, или е неправилно разположен и това ти пречи при говорене - не е на добро. Ще се ядосваш много, ще се скараш с приятели или роднини. Възможна е свада за наследство, която да стигне до съда.


Черен дроб

Черен дроб в съня говори за някакво физическо неразположение. Сънят може да предупреждава да намалиш алкохола. Така също може да означава, че имаш прикрит враг или че се чувстваш застрашен или ядосан от нещо.


ЗЪБИ

ЗЪБИ - Болест и нещастие.


ЧЕРЕН КЕХЛИБАР

ЧЕРЕН КЕХЛИБАР - Ако сънувате черен кехлибар - някой ще почине, но това няма да ви накара да страдате.


ЧЕРЕН ДРОБ

ЧЕРЕН ДРОБ - Ако сънувате или ви боли черния дроб - здравето ви се нуждае от грижи, трябва да се лекувате, а за останалите ситуации вж. ДРОБОВЕ.


ЗЪБОЛЕКАР

ЗЪБОЛЕКАР - Ако сънувате или говорите с него - женитба за ваш приятел; ако вие сте зъболекар - ще настъпи мир и щастие за вас.


ЗЪБОБОЛ

ЗЪБОБОЛ - Ако сънувате, че имате зъбобол - някой се стреми към вашето имущество; ако друг го болят зъбите - ще ви обидят ваши роднини.


ЗЪБНА ЧЕТКА

ЗЪБНА ЧЕТКА - Ако сънувате зъбна клечка - ще имате проблеми.


ЗЪБНА КЛЕЧКА

ЗЪБНА КЛЕЧКА - Ако сънувате зъбна клечка - ще загубите апетита си; ако са много - очаква ви веселие и забава.


ЗЪБИ

ЗЪБИ - Ако сънувате зъби - това не е много добър сън; ако ви го вадят - лоши новини; ако на друг му го вадят - имате лоши приятели; ако ви падат - ще загубите роднина или приятел; ако са здрави и хубави - състоянието ви ще се увеличи; ако са пломбирани - неприятност, която ще се обърне във ваша полза; ако са изкуствени - ще имате проблеми с ваш роднина; ако ги чистите - ще направите добро на ваш приятел; ако са развалени - трудно ще си намерите партньор в любовта; ако зъбите са на друг - ще се срещнете с любим човек; ако ви болят - след скръб ще имате радост; ако са криви - болест; ако се клатят - имате лош приятел; ако са златни - лукавство; ако ви поставят нови - здраве; ако ги лекувате - голямо щастие; ако са восъчни - смърт; ако един от всичките ви зъби е по-голям - ще получите известие от ваш роднина; ако зъбите ви пречат да говорите - разправии между роднини и влачене по съдилища за наследство.


БЕЗЗЪБА УСТА

БЕЗЗЪБА УСТА - Ако сънувате вашата или на друг - ще загубите доходна за вас работа.


ТРИЗЪБЕЦ

ТРИЗЪБЕЦ - ако видиш или държиш насън, бъди особено внимателен - в твоите ръце са както силата да победиш, така и наказанието да изгубиш постигнатото; както грехът, така и изкуплението.


ЗЪБИТЕ

ЗЪБИТЕ - си ако сънуваш, че се клатят, значи рожба на нивите, някога и болест.


ЗЪБИ

ЗЪБИ - ако сънуваш че вадиш, значи смърт на някои приятел. Зъби ако сънуваш че чистиш, значи ще се постараеш за доброто на другите. Зъби гладки и бели ако сънуваш, че имаш, значи смърт. Зъби восъчни ако имаш насън, значи смърт. Зъби здрави ако сънуваш, че ти падат, значи смърт на близки роднини. Зъби черни, венци гнили и че падат, ако сънуваш, значи добър напредък и спор в работите на злочестите. Зъби чужди ако имаш насън, значи ще имаш втора жена. Зъби че те болят, ако сънуваш, значи след скръб ще имаш радост


Зъби

ЗЪБИ - ако имаш бели и чисти зъби - успех. Чужди зъби че имаш - нова жена ще имаш. Восъчни зъби - вещаят смърт. Черни зъби, вонящи и гнили - успех. Здрав зъб ако ти падне - смърт на близък човек. Зъб ако ти се клати - болест.


ЗЪБОЛЕКАР

ЗЪБОЛЕКАР - ако видиш или ходиш на зъболекар насън, ще имаш нужда от приятел и изповедник в труден момент. Ако ти си зъболекар, ще те потърсят с молба за парична помощ или заем.


Зъби

Ако сънувате че имате развалени зъби, ви предупреждава че здравето ви или бизнеса ви са в опасност.Ако сънувате че зъбите ви се клатят или падат, предсказва лоши новини и неуспех.Ако сънувате че си миете зъбите, означава че ще преминете през голямо препятствие по пътя, който сте избрали.


Зъболекар

Ако сънувате че сте на зъболекар, означава че се съмнявате подсъзнателно в лоялността и честността на човек близо до вас. Може би чувствате болка или страх, но в дългосрочен план те ще се потвърдят. Ако сънувате че зъболекарят прави зъбите на някой друг, предвещава скандал.


зъби

Ще се радвате на много здраве в семейството


ЗЪБИ

ЗЪБИ - Това е предупреждение за скорошна среща със злонамерени към вас хора. Ако ви липсва зъб - очаквайте нещастие и болест. Ако вие избиете зъб някому - има опасност да ви нападнат и оберат в заведение. Ако си миете зъбите - много ще се борите за щастие.


Зъби

Зъби - здрави и хубави имаш | добро състояние и приятели. - пломбираш | една неприятност ще ти пренесе полза. - фалшиви имаш | ще ти напакостят роднините ти. - че чистиш | ще се постараеш за доброто на другите. - черни,гнили имаш | съмнително е дали някой ще те залюби. - хубаво наредени на други | ще се видиш с любим човек. - падат | ще ти умре някой. - болят те | след скръб ще имаш радост.


Дроб черен

Дроб черен - гледаш | ще се разболееш.


ЧЕРЕН ДРОБ

ЧЕРЕН ДРОБ - болки в черния дроб насън обещават временен възход на материалното ти състояние. Ако купуваш, готвиш или ядеш черен дроб, ще се разболееш. Друг ако го яде, ще се радваш на здраве.


Потърсете значението на съня си в съновник:

Последно търсено в съновник


Според поверието сънуваното на този ден от месеца:

сънят Ви няма да се сбъдне


Според поверието от Съновника, ако на този ден от седмицата сънуваш, че:

се миеш, къпеш или почистваш - очаквай голямо щастие;
си болен, наранен с екземи или нещо подобно - очаквай гости
се радваш, смееш, играеш или веселиш - съня ти не означава нищо
войска, война, спор, викове и препирни - очаква те кавга
море, лодки, кораби, водопади, езера и всичко свързано с вода - смърт наблизък
пари, диаманти, злато, сребро и всякакви накити - някаква загуба ти предстои
къщи, градове, покъщнина, села и др. - очаква те нещастие
животни - добри вести за твой приятел
целувки, ласки, прегръдки, деца - ще те поканят на гости
песни, музика, веселие, джумбуре някакво - съня ти е без значение
си гол и дрипав - сдобряване с партньора
телесни недъзи, загуба и ограбване - очаква те радост
си тъжен или плачеш - очаква те радост
са ти дошли гости или си срещнал приятели - ще срещнеш затруднения и спънки
пирове, угощения и трапези - очаквай неприятности
починал, гроб, смърт - съня ти не е от значение

Вижте какъв е дневния ви хороскоп за днес и утре:

ИЗБЕРИ ЗОДИЯ

Sending
Оценка
4.5 (30 гласа)
Back to top button
Close
Close

Блокиране на рекламите

Моля подкрепете ни като изключите блокирането на рекламите