Съновник - търсене на Мъж в гръб

Мъж

еротика


МЪЖ

МЪЖ - видиш ли насън, ще научиш нещо за себе си. Ако е непознат, грози те опасност. Ако е стар, ще придобиеш мъдрост, ако е млад - чакат те безпокойства и тревоги. Жена ако сънува млад мъж, ще се впусне в рискована авантюра. Ако е старец, ще се радва на късмет. Много мъже в съня са предупреждение за потенциални врагове.


Мъж

Ако сънува жена, това представлява нейния анимус. Ако сънува мъж - това е неопределеният аспект от личността му.


Мъж

Да видите мъж на сън е символ на мъжкото начало в характера Ви. Това е отражение на чувството за съперничество, агресията и мъжеството.
Ако сте жена и сънувате, че сте в прегръдките на мъж това говори за нуждата Ви да бъдете закриляна. От друга страна може да е отражение на нуждата Ви да започнете връзка.
Да сънувате възрастен мъж то това е символ на мъдрост и прошка.


МЪЖ

МЪЖ - Ако е непознат и агресивен към вас - заплашва ви беда, за която още не подозирате. Ако сте жена и това е съпругът ви - предзнаменованието е благоприятно, той много ви обича и никога няма да ви замени с друга.


Мъж

Мъж - Ако сънува жена, това представлява нейния Анимус. Ако сънува мъж - това е неопределеният аспект от личността му.


МЪЖ

МЪЖ - красив ако сънуваш значи ще узнаеш действителни неща.


МЪЖ

МЪЖ - Ако жена сънува красив мъж - тя е здрава и задоволена в живота; ако сънуващият е мъж - в живота му трябва да има някакъв мъж, който не му е твърде симпатичен; ако е стар - имате добро здраве; ако е побелял старец - вие сте практичен човек; ако е с брада - ще се гневите напразно; ако е в траур - предвещава болест за ваш близък; ако е тъмнокос - горделивостта ви ще бъде задоволена; ако е русокос - опеката на някой ще ви помогне, ако не го засегнете с горделивостта си; ако е без шапка - можете да разчитате на приятелите си; ако е с шапка - не разчитайте на вашите приятели, ако е гол - някакъв страх не ви дава покой; ако е грозен и отвратителен - ще преживеете срам; ако се карат помежду си - ще ви поканят на сватба.


ГРЪБ

ГРЪБ - да видиш насън, е предупреждение да не даваш пари на заем и да не се доверяваш. Ако е гол гръб, ще претърпиш някаква загуба, ще се върнеш в изходната ситуация на работата си. Ако някой ти обърне гръб в съня ти, е сигнал за завист, ревност или злонамереност към тебе или между твои близки, които са пряко свързани с тебе. Ако насън видиш собствения си гръб, скоро проблемите ти ще се решат от само себе си. Ако насън ти обърнеш гръб някому, ще възстановиш старо приятелство. Ако видиш много гърбове в съня си, ще разбереш истината за нещо.


Гръб

Ако сънувате вашия гръб — предвещава злощастие на старини; ако е счупен или ранен — приятелите ви ще се отвърнат и ще станете за подигравка; ако на някого обърнете гръб — внимавайте, бъдете по-любезни с хората; ако е чужд — ще получите награда; ако е широк и мръсен — внезапно ще забогатеете; ако е тънък или слаб — ще обеднеете


Гръб

Ако сънуваш собствения си, сънят ти предвещава злощастие на старини.Ако носиш нещо на гръб, очаквай похвала.Ако обърнеш на някого гръб, бъди по-любезен и внимателен с хората.Ако е чужд, ще получиш награда.- счупен или ранен, ще станеш за подигравка и приятелите ти ще се отвърнат от теб.- тънък или слаб, е на лошо, защото ще обеднееш.- широк и мръсен, е обещание за внезапно забогатяване.


Гръб

Ако сънуваш собствения си, сънят ти предвещава злощастие на старини.
Ако носиш нещо на гръб, очаквай похвала.
Ако обърнеш на някого гръб, бъди по-любезен и внимателен с хората.
Ако е чужд, ще получиш награда.
- счупен или ранен, ще станеш за подигравка и приятелите ти ще се отвърнат от теб.
- тънък или слаб, е на лошо, защото ще обеднееш.
- широк и мръсен, е обещание за внезапно забогатяване.


ГРЪБ

ГРЪБ - Ако сънувате вашия гръб - предвещава злощастие на старини; ако е счупен или ранен - приятелите ви ще се отвърнат и ще станете за подигравка; ако на някого обърнете гръб - внимавайте, бъдете по-любезни с хората; ако е чужд - ще получите награда; ако е широк и мръсен - внезапно ще забогатеете; ако е тънък или слаб - ще обеднеете.


Гръб

ГРЪБ - ако гледаш гърба си насън - пази се от тежки и трудни старини. - ако гърбът ти е с рана или пречупен - не е никак добре! Враговете ти ще тържествуват над теб. Ще ти се подиграят лошо.


Гръб

Гръб - обърнеш на някого | неучтив човек си.


Гръб

Ако сънувате вашия гръб, той се свързва с манталитета, силата, тревогите и позициите в живота. Също може да е свързано със стрес и натиск, който някой упражнява върху вас.Ако видите гол гръб в съня си символизира тайни, които най вероятно сте пазили от останалите или аспекти от личността ви, които не сте показвали на другите. Съня може да ви казва просто да си "пазите гърба". Традиционно, ако видите гръб в съня си ви предупреждава да не заемате пари на никой, защото в този момент това може да разруши връзката ви.Ако видите че някой ви обръща гръб, означава че имате свеж прилив на сили и енергия.


ГРЪБНАКА си

ГРЪБНАКА си - ако сънуваш - загуба на пари и приятели ще имаш или смърт на роднина.


ГРЪБНАКА

ГРЪБНАКА - си ако счупиш насън значи загуба на пари и приятели или смърт на роднина


Гръбнак

Ако сънуваш, ще се случи важно за теб събитие.
Ако жена сънува чужд гръбнак, й предстои тежка работа.
Ако е крив, предрича смърт на твой роднина.
Ако мъж сънува чужд гръбнак, ще се разболее.
Ако си удариш или счупиш гръбнака, предрича загуба на приятели или смърт на роднина.


Мъж ако сънуваш (за жена )

Мъж ако сънуваш (за жена ) - предстояща промяна.


Мъже

Мъже - стари | добро здраве. - старци побелели | ще си практичен човек. - женени | неприятност ще ти се случи. - с рога | ще ти извадят лош прякор. - с бради | ще се ядосаш. - гиздави млади | ще се ожениш скоро. - голи | страх ще претърпиш. - и жени голи в баня или на открито се къпят | здраве и щастие. - грозни и отвратителни | срам и укор. - пияни | ще те съблазнят фалшиви приятели. - карат се и се бият | ще се препираш с някого. - и жени танцуват | ще те залюбят на една сватба. - че се целуват | радостни новини от любовника си . - голи се разхождат | лукави приятели ще имаш.


Гол мъж

Ако сънуваш гол мъж, ще страдаш от комплекси и угризения.


Красив мъж

Сънуваш ли, че някой мъж е красив, ще завиждаш на злощастник. Сънуваш ли, че ти си красив мъж, ще те обидят незаслужено.


Мустакат мъж

Ако сънуваш мустакат мъж, значи ще се гневите напразно.


Мъже

Мъже ако видиш в съня си, ще научиш нещо за себе си.
Ако са непознати, внимавай, грози те опасност. Ако са стари, ще придобиеш мъдрост, ако са млади - чакат те безпокойства и тревоги.


Гръбнак

Гръбнак - ако счупиш | загуба на пари,приятел или смърт на роднина.


Гръбнака си

Гръбнака си - , ако сънуваш-загуба на пари и приятели или смърт на роднина.


Гръбнак

Ако сънуваш, ще се случи важно за теб събитие.Ако жена сънува чужд гръбнак, й предстои тежка работа.Ако е крив, предрича смърт на твой роднина.Ако мъж сънува чужд гръбнак, ще се разболее.Ако си удариш или счупиш гръбнака, предрича загуба на приятели или смърт на роднина.


Мъж да сънува, че прегръща жена

знак за семейна радостГРЪБНАК

ГРЪБНАК - ако сънуваш, че гръбнакът ти е изкривен, значи няма да се справиш с работата си. Ако сънуваш, че е счупен, ще претърпиш загуба - на пари, имущество, приятел или любим.


Потърсете значението на съня си в съновник:

Последно търсено в съновник


Според поверието сънуваното на този ден от месеца:

сънят Ви няма да се сбъдне


Според поверието от Съновника, ако на този ден от седмицата сънуваш, че:

се миеш, къпеш или почистваш - очаквай голямо щастие;
си болен, наранен с екземи или нещо подобно - очаквай гости
се радваш, смееш, играеш или веселиш - съня ти не означава нищо
войска, война, спор, викове и препирни - очаква те кавга
море, лодки, кораби, водопади, езера и всичко свързано с вода - смърт наблизък
пари, диаманти, злато, сребро и всякакви накити - някаква загуба ти предстои
къщи, градове, покъщнина, села и др. - очаква те нещастие
животни - добри вести за твой приятел
целувки, ласки, прегръдки, деца - ще те поканят на гости
песни, музика, веселие, джумбуре някакво - съня ти е без значение
си гол и дрипав - сдобряване с партньора
телесни недъзи, загуба и ограбване - очаква те радост
си тъжен или плачеш - очаква те радост
са ти дошли гости или си срещнал приятели - ще срещнеш затруднения и спънки
пирове, угощения и трапези - очаквай неприятности
починал, гроб, смърт - съня ти не е от значение

Вижте какъв е дневния ви хороскоп за днес и утре:

ИЗБЕРИ ЗОДИЯ

Sending
Оценка
4.5 (30 гласа)
Back to top button
Close
Close

Блокиране на рекламите

Моля подкрепете ни като изключите блокирането на рекламите