Поверия и суеверия

Намерените предмети които носят нещастие

Какви са суеверията за намерените предмети?

Не пропускайте нашите публикации като се

Вероятно помните вашите родители постоянно са ви напомняли в детството да не взимате всякакви неща, които сте намерили на улицата. Първо, те могат да са прекалено мръсни или пък да са наистина опасни като например лекарства и др. Това е беазусловно така. Но има категории предмети, които в никакъв случай не трябва да се вземат, колкото и чисти и безобидни да са те.

Пари

Монетите, а и хартиените купюри, лесно попиват енергията на този човек, при когото са били за последен път. При това, когато намерите малка сума пари, вие няма да забогатеете, но може да се заредите с отрицателна енергия. Затова, ако все пак сте решили да вземете паричката, в никакъв случай не я внасяйте в дома си. Лесните пари, които сте намерили, трябва да се похарчат също толкова лесно!

Намерените предмети които носят нещастие
Намерените предмети които носят нещастие

Огледало

Що се отнася до този предмет, то още предците ни го натоварват с магична сила и досега съществуват множество поверия как правилно да се отнасяте с огледалата и къде можете да ги поставяте в жилището, за да усилите позитивната енергия. Смята се, че тази вещ е много чувствителна към биополето на своя собственик и ако вземете нечие чуждо огледало в дома си, вие можете да нарушите, без да искате, цялостното енергийно поле в дома си.

Кръстчета или икони

Кръстчетата или иконките са твърде лична, практически сакрална вещ, която попива добре енергията на своя собственик. Затова в никакъв случай не взимайте кръстче от земята или още повече, да го слагате на себе си, иначе по този начин може да вземете чужда съдба, която да се окаже не толкова проста. Иконките също не трябва да се пипат, иначе ще ви се наложи да отговаряте за греховете и грешките на друг човек, което, съгласете се, никак не е за предпочитане.

Аксесоари и украшения

Украшенията не са така прости неща, както изглеждат на пръв поглед. На първо място, това могат да бъдат семейни скъпоценности, които да се предават от поколение на поколение, всеки път попивайки все нова и нова енергия. Често такива вещи имат и практически магични свойства, действието на които не си струва да изпитвате върху себе си. На второ място, за предишният собственик пръстенът или брошката могат да се явяват символични вещи и да се използват в качеството на амулет или в магични ритуали. А венчалните халки обикновено се хвърлят, тъй като човек иска да се избави от проблем в личния живот. Искате ли да внесете чуждите проблеми в своя дом?

Вижте още и ⤵️
Поверия срещу нечистата сила
Как да материализираме мислите си?
Проклятия и видове негативна енергия

Тагове

Свързани статии

Close