Гледане на ръка

Дължината на пръстите – Гледане на ръка

Значението на дължината на пръстите ви

Не пропускайте нашите публикации като се
Какво ни разкрива дължината на пръстите
Какво ни разкрива дължината на пръстите

Дължината на пръстите ви има различни значения и тя показва личностните качества в гледането на ръка.

Да видим какво ни казва всеки един от пръстите съдейки по неговата дължина.

 

Палец

Хората с дебели и солидни палци са винаги с някаква конкретна идея за парите си и няма да похарчат пари за плътски удоволствия, бляскащи дрешки и храна – те нямат практическо приложение в техните очи. Те имат доста обикновени разбирания за живота, практични са, спазват обещанията си и не обичат да интриганстват.

Човек с дълги плоски, тъкни, неравни и подвижни палци, има протипоположните на онзи с дебели палци качества. Тези хора не обичат методичното, предпочитат живота на скорост. Нетърпеливи са и често преследват удоволствията.

Дългите палци показват относително добро количество пари, бърз прогрес, академични постижения и здраво тяло през младостта. Онези, които имат дълги палци с по-уверени в кариерата си, по-инициативни в любовта и винаги преследват високо качествения живот и любов.

Тези с къси палци трябва да разчитат на собствените си усилия докато са млади. Те са практични, земни и често израстват от нулата, и не показват колко имат.

Показалец

Гледането на ръка, показалеца обикновено показва желанието за доминиране, сила и начинания. Онези с дълъг показалец са несломими, агресивни, амбициозни и за тях е лесно да поемат властта. Ако показалеца е дълъг колкото средния пръст, то е индикация, че човека е силен, пробивен и обича да се показва. Хората от този тип изкарват много и харчат мнгого понеже за тях е трудно да пестят. Затова е нужно да контролират харчовете, желанията и потребителските си навици.

Хората с дълги показалци обикновено имат по-високи цели в живота. Те искат власт, развиват се добре и добре се справят със социалните комуникации, те винаги имат добри междуличностни отношения и обичат да контролират околните. Те са добри мениджъри и обичат да харчат парите си за онези които обичат.

Хората с къс показалец обикновено са много ревниви и трудни за убеждаване, желаят да надминат противниците си. Понякога страдат от трудни връзки в работата, но са с много добър подход в любовта.

Среден пръст

Като най-дълъг от 4те пръста, средния е показател за съдбата на притежателя си. Колкото по-закръглен, силен и дълъг толкова по-добре. Подобен пръст е знак за добра съдба, добри резултати в кариерата, богатството и брака. Ако средния пръст е много къс, кос и приведен към показалеца, показва постоянсто в работата, ако е наклонен към безимения пръст, показва, че човека е обсебен от семейството. Ако е неравномерно дебел, показва, че човека е импулсивен и нетърпелив. Хората с този тип среден пръст трябва да се научат да контролират емоциите си, иначе ще правят доста неща за които после ще съжаляват.

Ако средния пръст е твърде дълъг спрямо другите пръсти, е индикация, че човека има проспериращ бизнес и богатство, както и здраво тяло през средната възраст.

Ако средния пръст е относително къс и дълъг колкото и другите пръсти, това е индикация, че човека е нетърпелив в работата, не успява да отстои себе си и затова често я сменя. Хората от този тип обикновено имат стабилен паричен приток. Често са в примката на любовта и се тревожат за всеки признак на проблеми понеже са силно влюбени.

Безименен пръст

Безимения пръст има връзка с любовта и семейството. Ако безимения е наведен към средния, показва, че човека е много отговорен за семейстовто си и дава много за него. Ако безимения е наклонен към кутрето, показва, че човека е много загрижен за децата си.

Ако безимения е по-дълъг от средния пръст, това е показател за любов към хазарта. Хората от този тип имат нестихващо желание за залози, игра на карти или казина. С относително добро чувство за победа и загуба, те предпочитат по-спекулативни методи за финансиране. Обичат да участват в инвестиционен бизнес, борсата и недвижимите имоти, въпреки че не винаги се чувстват напълно убедени. При екстремни сиитуации може да загубят имота си и да фалират.

Хората с относително дълъг безименен пръст винаги имат уникални прозрения за кариера и независими планове в работата. Те са готови да изпълнят плана си стъпка по стъпка и е малко вероятно да се повлияят от външна намеса. Междувременно, имат силно чувство за естетика и романтични чувства в любовта.
От друга страна, хората с къс безименен пръст са индивидуалисти и предпочитат да са здраво стъпили на земята от колкото да се опитват да достигнат онова което е извън обхвата им, не рискуват и не обичат да спекулират. В любовта, те обичат да бъдат реалисти и затова любовния им живот е относително стабилен и тяхното богатство обикновено не се променя драстично през целия им живот.

Кутре

Кутрето се отнася за децата и следващото поколение. ако кутрето е много късо и изкривено, това е знак за слаби деца и човека доста ще се притеснява за тях.

Като допълнение, кутрето се свързва и с мъдростта, изкуството и красноречието и често е нарича втори палец от фичиогномистите. Почти без ичключение, кутретата на много успели хора са по-дълги от кокълчето (първото от горе на долу) на безимения им пръст. Хората с дълги, прави и закръглени кутрета обикновено имат много добра работоспособност и социални контакти. Ако малкия пръст и изкривен и много по малък от първото кокълче на безимения пръст това е индикация, че този човек трудно ще има постижения във финасите и парите.

Относително дългото кутре е знак за силно наблюдателна персона, отлично красноречие и агресивна кариера, алчност в любовта, безпрепятствен късмет и здраво тяло в късните години.

Хората с относително късо кутре обикновено са праволинейни. Те са честни и не обичат да се занасят в работата, така че имат стабилни приходи. Въпреки че се влюбват дълбоко, не са добри в това да се изразята, но са много внимателни към онези, които обичат.

Вижте още и ⤵️
Какво разкриват пръстите ви
Какъв е вашият характер
Гледане на ръка – хиромантия

Тагове
Close